Galatasaray'da 2 Futbolcu Daha Çin Virüsü'ne Yakalandı

TAKİP ET

Galatasaray'da son yapılan Çin Virüsü testlerinde 2 futbolcununvirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün Zİraat Türkiye Kupası 5. turunda 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup edip adını bir üst tura çıkan Galatsaray'da 2 futbolcunun daha Çin Virüsü'ne yakalandığı öğrenildi.

Galatasaray'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park ve Liv Hospital'ın katkılarıyla bu sabah (16 Aralık) yapılan Covid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve 2 oyuncumuzun testi pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'da daha önce Arda Turan, Omar Elabdellaoui, Okan Kocuk, Christian Luyindama, Belhanda ve Ryan Babel'in koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

çin virüsü galatsarayda 2 futbolcu daha çin virüsüne yakalandı 2 futbolcu koronavirüse yakalandı galatasaray sk'den açıklama 2 futbolcunun daha testi pozitif çıktı spor haberleri gündem son dakika haberleri spor magaz