Galatasaray'da Başkan Adayı Burak Elmas'ın Yönetimi Belli Oldu

TAKİP ET

Çok sayıda adayın yarışacağı Galatasaray Başkanlık Seçiminin iddialı adayı Elmas, beraber çalışmayı planladığı ekibini duyurdu.

Pandemi nedeniyle birçok kez ertelenen Başkanlık Seçimi, normalleşme sürecinden faydalanılarak 12 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Kulüp tarihinde önemli bir yere sahip olacağı düşünülen seçimde 6 aday yarışacak. Şeffaflık ilkesiyle süreci yöneten iddialı adaylardan Burak Elmas, seçime 15 gün kala beraber çalışacağı yönetim listesini de kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Adayı Elmas'ın ekibi listeyi sosyal medya hesabından yaptığı "Burak Elmas ve ekibi olarak bu meşaleyi taşımak ve Galatasaray'ın 115 yıllık geleneklerini günümüzün çağdaş spor yönetimi anlayışıyla birleştirmek için yola çıkıyoruz" paylaşımıyla duyurdu.

Listede Polat Bengiserp, Turhan Özen ve Remzi Sanver gibi dikkat çeken isimler bulunurken Fatih Terim'in avukatı Rezan Epözdemir'in de listede asil üye olarak kendine yer bulması Elmas yönetiminin sözleşmesi sona eren ve kulüpteki akıbeti merak konusu olan tecrübeli çalıştırıcı ile ilgili planlarına dair önemli bir ipucu verdi.

galatasaray yönetim listesi başkanlık seçimi mustafa cengiz mason üstadı rezan epözdemir fatih terim burak elmas polat bengiserp remzi sanver