Galatasaray'da Üç Oyunculu Cezalı Durumu Düşerken Falcao Yine Sakatlandı

TAKİP ET

Galatasaray, Antalyaspor ile 0-0 beraber kalırken sonradan oyuna giren Radamel Falcao yine sakatlandı.

Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'u evinde ağırlayan Galatasaray iki hafta sonra puan kaybederken buna ek olarak dört şok birden yaşadı!

5 Ocak'ta Konyaspor deplasmanına çıkacak olan sarı-kırmızılılarda 3 oyuncu kart cezalısı durumuna düşerken Falcao da sakatlandı.

Yılbaşı gecesi yüzünden yaralanan Omar Elabdellaoui ve Trabzon deplasmanında sakatlanan Sofiane Feghouli'den yararlanamayan Galatasaray 51. dakikada 10 kişi kaldı. Galatasaray'da Emre Kılınç, Amilton'a arkadan yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

Sarı-kırmızılılar dakikalar 54'ü gösterdiğinde ikinci kaybı yaşadı. Galatasaray'da Marcao, Gökdeniz'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.80. dakika oynanırken Galatasaray bu kez Arda'yı kaybetti. Veysel Sarı'nın faulü sonrasında saha kenarında sinirlenen tecrübeli futbolcu itirazı sonrasında sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

Teknik direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle kulübede olmayacağı Konyaspor maçına Emre Kılınç, Arda Turan ve Marcao'dan yararlanamayacak . Falcao'nun durumu ise yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak.

Falcao Sakatlandı

Oyuna ikinci yarının başında dahil olan Radamel Falcao 73. dakikada kendini yere bıraktı. Bir süre saha kenarında tedavi gören Kolombiyalı golcü oyuna devam edemedi ve yerini 76. dakikada Sekidika'ya bıraktı.

falcao galatasaray arda turan fatih terim emre kılınç