Galatasaray'dan Ayrılacağı İddia Edilen Falcao'nun Transferinde İlginç Detay

TAKİP ET

Sakatlık problemlerinin yanı sıra performansıyla da beklentilerin uzağında kalan Falcao'nun kulüpten ayrılmaya hazırlandığı konuşulurken geçtiğimiz sezon uzun çabalar sonucu gerçekleşen Monaco'dan transferine dair taraftarları kızdıran bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'ın Monaco'dan büyük beklentilerle transfer ettiği fakat hayal kırıklığına dönüşen Radamel Falcao ile yollarını ayırmaya hazırlandığı iddia edildi.

Kolombiyalı golcünün yeni transfer sezonundan itibaren ABD Major League takımı Inter Miami forması giyeceği konuşulurken bütün futbolseverlerin aylarca takip Monaco'dan transfer edildiği sürece ilişkin ise ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Transfer sürecinde başta defalarca Monaco'ya giden Abdurrahim Albayrak olmak üzere Mustafa Cengiz yönetiminin kulüple gerçekleştirdiği görüşmelerin birçok kez bitme noktasına geldiği konuşulmuştu. Tecrübeli oyuncunun bedelsiz transferine Monaco'yu ikna etmekte güçlük çeken sarı-kırmızılıların Fransız ekibine olası bir satış durumunda bonservis bedelinin yüzde 60'ını vadettiği öne sürüldü.

Taraftarların tepki gösterdiği bu madde nedeniyle Falcao, kulüpten ayrıldığı takdirde kulübün kasasına anlaşılacak bonservis bedelinin yalnızca yüzde 40'ı girecek.

radamel falcao monaco abdurrahim albayrak galatasaray mustafa cengiz yönetimi transfer inter miami