Galatasaray'dan Boupendza Girişimi

TAKİP ET

Sarı kırmızılılar, Süper Lig'in ilk yarısını gol krallığı yarışında zirvede tamamlayan Hatayspor'un golcüsü Boupendza için transfer döneminin son gününde resmi teklifini sundu.

Ara transfer döneminin son gününde de transfer piyasasında hareketlilik sürüyor. Kadrosunu Fatih Terim'in talep ettiği takviyelerle güçlendiren ve hücum hattında önemli bir değişikliğe giden Galatasaray, son günde flaş bir transfere daha imza atmak için girişimlere başladı.

Sakatlık problemleriyle boğuşan Radamel Falcao'dan istediği verimi alamayan ve eldeki tek golcüsü Mbaye Diagne'yi de West Ham United'a kiralayan sarı kırmızılılar, Brentford'dan Halil Dervişoğlu ve Zamalek'ten Mostafa Mohamed isimlerine ek olarak rotasyonu genişletmek amacıyla son hamlelerini yapıyor.

Süper Lig'in ilk yarısını gol kralı olarak tamamlayan Hatayspor'un Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza için temaslara başlayan Galatasaray, resmi teklifini sundu.

Sürece ilişkin ilk resmi açıklama Hatay Asbaşkanı Ethem Sunar'dan geldi. 24 yaşındaki golcü oyuncu için 10 milyon euro talep ettiklerini belirten Sunar, "Galatasaray ile Boupendza görüşmesi doğru. Bize resmi teklif yaptılar. İstediğimiz tutarı söyledik. Görüşmeler sürüyor" diye konuştu.

Galatasaray'ın ise 19 maçta 15 gol ile yıldızlaşan Boupendza için resmi teklifinin 6 milyon euro olduğu iddia ediliyor.

galatasaray boupendza hatayspor transfer forvet girişim ethem sunar 10 milyon euro