Galatasaray'dan Çağ Dışı Yorumlarıyla Taylan Antalyalı'yı Hedef Gösteren Demir ve Bol Hakkında Suç Duyurusu

TAKİP ET

Galatasaray, 'powered by pride' yazılı tişörtü sebebiyle Taylan Antalyalı'yı hedef gösteren Turgay Demir ve Emre Bol hakkında suç duyurusunda bulundu.

Galatasaray yönetimi gökkuşağı renklerini barındıran ve üzerinde 'powered by pride' yazan tişört giymesi sebebiyle Taylan Antalyalı'yı eleştiren futbol yorumcuları Emre Bol ve Turgay Demir için harekete geçti.

Yönetim, Bol ve Demir hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlamasıyla savcılığa su duyurusunda bulundu. 

Suç duyurusu dün, “Galatasaray Kulübü olarak tereddütsüz olarak yanında durduğumuzu, dilerse hukuki süreçler de dahil olmak üzere her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade ediyoruz” diyerek Antalyalı'nın yanında olduklarını belirten Galatasaray Basın Sözcüsü Remzi Sanver'in sözlerinin ardından yapıldı.

Sanver diğer kulüpleri de Antalyalı'ya destek vermeye davet ederek, “Bizimle aynı toplumsal gelişme ve aydınlanma hamuruyla yoğurulduğunu düşünen bütün değerli spor kulüplerinin yönetimlerinin de bakış açımızı paylaştıklarından şüphemiz olmadığından, takdiri elbette kendilerine ait olarak bu duruşumuza destek olacakları bir tavrı, sporda rakip ama değerlerde ortak olduğumuzu göstermesi açısından kıymetli bulacağımızı söylemek istiyoruz” demişti.

taylan antalyalı turgay demir emre bol tişört lgbt suç duyurusu galatasaray