Galatasaray'ın Yeni Başkanı Belli Oldu

TAKİP ET

Galatasaray'ın 38. başkanı belli oldu.

Galatasaray'ın başkanlık seçimleri sonuçları belli oldu. 38. başkan Burak Elmas oldu.

 4731 üyenin oy kullandığı seçimde Eşref Hamamcıoğlu 1500 oy alırken Burak Elmas 1541 oy alarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Sonuçların açıklanmasının ardından Eşref Hamamcıoğlu ve Burak Elmas kürsüye el ele çıktı.

Burak Elmas'ın ilk açıklaması şöyle oldu:

"Tüm üyelerimize, bana ve ekibime gösterdikleri teveccüh için teşekkür ederim. Bu Galatasaray'a yakışan yarışı birlikte götürdüğümüz tüm adaylara teşekkür ederim. Bu seçim Galatasaray için çok önemliydi. Galatasaray kararını verdi ve hiç kimse kaybetmedi. Yarından tezi yok birlik olup tüm Galatasaraylılar tek yumruk olacağız. Birlikte çok şey başaracağız. 

Yaşasın Galatasaray!" 

Burak Elmas, 'ilk yapacağınız şey nedir?' sorusuna "Mazbatamızı almak" cevabını verdi.

Burak Elmas Kimdir?

İş insanı Burak Elmas 1974 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü iş insanı Sezgin Elmas’ın oğlu olan Burak Elmas baba tarafından aslen Giresunlu'dur. Avusturya Lisesi mezunudur. Ardından University of Denver'da Finans ve Pazarlama eğitimi alan Burak Elmas Sezginler Holding A.Ş., Exel Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.' de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 3 dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış 2017 yılında Galatasaray Başkanlığı adaylığı için ismi geçmiştir. Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan Burak Elmas eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren' in damadıdır. Yelda Süren ile evliliğinden bir oğlu birde kızı vardır.

3 dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış 2017 yılında Galatasaray Başkanlığı adaylığı için ismi geçmiştir. Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan Burak Elmas eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren’ in damadıdır

 

burak elmas eşref hamamcıoğlu galatasaray seçim sonuç