Galaxy Note 10 Plus Telefon Nasıl Kullanılır  ve Merak Edilen Özellikleri Nelerdir?

TAKİP ET

Galaxy Note 10 Plus nasıl kullanılır? Sorusu her yeni ürün almak isteyen kişilerin öncelikli sorusudur. Çünkü insanlar cihazlarını rahat kullanmak ve her özelliğini bilip ona göre satın almak ister. Bu durum her cihaz için geçerli olup telefonun günümüzde hayatımızın bir parçası olması neticesiyle telefonun her özelliğine erişmek istemekteler. Galaxy Note 10 Plus nasıl kullanılır? Cevabı ise sizlerin daha rahat şekilde kullanım alanı bulmanız için önemlidir.

Note serisinin ürünleri uzun zamandır kullanıcıların dikkatini çekiyor ve kullanım alanını genişletiyor. Ülkemizde satıldığından bu yana memnuniyet kazanan ve tercih edilen Galaxy Note 10 Plus özellikleri sayesinde yenilikler barındırmakta. Serinin her geçen yıl yeni ürüne imza atması fiyata da etki etmektedir. Glaxy Note 10 Plus kullanımı oldukça kolay. Tasarımı ve diğer modellere göre büyük ekranıyla gayet canlı bir telefon.

6.8 inçlik ekrana sahiptir. Telefon hem büyük hem de her iki yüzeyinin de cam olması sebebiyle kaygan özellikte. Galaxy Note 10 Plus nasıl kullanılır? Sorusu işte telefonun tem da bu özelliğiyle devreye girmekte. Çünkü hem ince yapısı hem de kaygan oluşu telefonu tek elinizle kullanmayı zorlaştırmakta. Bu yüzden dikkatli bir şekilde iki elinizle destek vererek kullanmanız mümkün. Telefonun fiyatı bu kadar yüksekken bir anda bu parayı çöpe atmanız olacak gibi değil doğrusu.

Telefonunuzu gönül rahatlığıyla kullanmak için mutlaka bir kılıf tavsiye etmekteyiz. Telefonun kendinde koruyucu filmi mevcut ancak bunun yıpranması halinde mutlaka tekrar bir koruyucu filmle kullanmanız önerilmektedir. Telefonun su koruması bulunmakta ama buna rağmen titizlikle kullanmanızda fayda var. Bu telefon için ayrı bir özellik ise oyun tutkunlarını ilgilendirmekte çünkü bazı uygulamalar bu telefona optimize edilmediği için bazı oyunların oynanması mümkün görünmüyor.

Özellikle telefonun alt tarafında yer alan navigasyon tuşları sizin istediğinize göre değiştirilebilmektedir. İsterseniz tuşları tamamen de ortadan kaldırabilirsiniz. Galaxy Note 10 Plus kaç dakikada şarj oluyor? Merakı karşısında en iyi modeller arasında. Telefonun özenle yapılmış bataryası sayesinde şarj sıkıntısı çekmeden gün boyu rahatlıkla telefonunuzu kullanabilmektesiniz. Hatta gün içinde telefonu sürekli olarak bile kullansanız gün sonunda yine bataryanın doluluğuyla karşılaşacaksınız.

Galaxy Note 10 Plus S Pen Nedir?

S Pen, Samsung tarafından üretilen ve Smasung cihazlarında kullanılan telefonunuzda çoğu işlemleri yapabileceğiniz geliştirilmiş bir kalemdir. Bu kalem sayesinde menü açma, uzaktan fotoğraf çekme, kameralar ve son uygulamalar arası geçiş yapma, ekran resmi alma, mesaj oluşturabilme, temassız yazı yazma ve temassız işlemleri yapabilmektesiniz. Galaxy Note 10 Plus S Pen ile parmaklarınızla yapabileceğiniz tüm işlemleri yapabiliyorsunuz.

Tüm özellikleri ve görünümü ile birlikte adeta seriye  yeni bir boyut kazandıran Galaxy Note 10 Plus nasıl kullanılır? Sorusu ile kendinizi meşgul bile etmeden yeniliklere adım atabilir ve bu cihaza sahip olabilirsiniz.