Galaxy S20 FE Telefon Nasıldır?

TAKİP ET

Galaxy S20 FE telefon Samsung'un diğer cihazlarında olduğu gibi beğeni toplamış durumda.  

Galaxy S20 FE telefon Samsung’un diğer cihazlarında olduğu gibi beğeni toplamış durumda.  Hatta akıllı telefon sektörünün öncülerinden olan Samsung Galaxy S20 FE ile kullanıcı memnuniyetini ispatlamış oluyor. Galaxy S20 FE en başta fotoğrafçılığı ve kaliteli oyun oynama keyfini sizlere yaşatmaktadır. Profesyonel düzeydeki kamerası sayesinde oldukça yüz güldürüyor.  

Kamerasının bu kadar profesyonel tasarlanmış olması elbette ki fotoğraflar için filtreyi gerektirmemektedir. 3X optik zoom ve 30X yüksek çözünürlük ile yakınlaştırma ayrıcalığı da sunmakta. 1 TB’a kadar arttırılabilir hafızaya sahip olması kullanıcılara sınırsız bir deneyim sunuyor. Çift SIM kart özelliği ile hem iş hem de özel hayatınıza alan açıyor. Depolama alanı oldukça geniş olan telefon 256 GB hafıza, 6.5 inç ekran büyüklüğü 16 milyon ekran renk çözünürlüğü seçeneği sunmaktadır. 

FHD süper AMOLED ekrana sahip olan telefon görsel inceleme ve video izleme deneyimini ve keyfini adeta görsel şölene çevirmekte. 

Galaxy S20 FE Renkleri Nelerdir? 

Galaxy S20 FE tasarımını tamamen estetik bir görsellikle tamamlıyor. Klasik, gösterişli, zarif, cesur renk seçenekleriyle kullanıcıya sunulmuş durumda. Galaxy S20 FE renkleri beyaz, kırmızı, turuncu, mavi, yeşil ve mor renklerden oluşmaktadır. İstediğiniz ve sevdiğiniz rengi seçip kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Zarif ve daha asil bir renk seçmek isteyenler için beyaz, Daha canlı ve bahar renkleri kullanıp tarzınızı yansıtmak isterseniz de mor, yeşil ve diğer renkler seçilebilmektedir. 

Telefonun ekranı kavisli bir yapıya sahip olmadığı için şık detaylarla büyük beğeni toplamış görünüyor. Telefonun ekranı gayet net bir görünümde. Parmak izlerinin görünümünün azalması açısından sis efektli ve pürüzlü bir detayla tasarlanmış. Yüksek teknoloji ile oluşturulmuş ve tasarlanmış Galaxy S20 FE batarya gücünün yüksek olması ile de tercih edilmektedir. Yoğun işlerinizin ve temponuzun olduğu zamanlarda telefonu şarj etmek gibi bir sorunla uğraşmanıza gerek kalmıyor. Çünkü hem pil ömrü uzun hem de hızlı şarj etme özelliğine sahip. 

Galaxy S20 FE ile Neler Yapılabilir?

Bu telefon her şey yapabilmeniz için oldukça uygun. Peki bu her şey ne? Ya da Galaxy S20 FE ile neler yapılabilir? Serinin herkese özel tasarlanmış telefonu hiç şüphesiz S20 FE. Doyasıya fotoğraf çekmek isteyenler, oyun tutkunları ve ana sayfasını dilediği gibi renklendirip kullanmak isteyenler için tasarlanmış. İstediğiniz ve sevdiğiniz her şeyi yapabileceğiniz yeniliklerle dolu bir telefon. Renk renk seçenekleriyle istediğiniz renk telefon sizin olabilmektedir. 

Üçlü arka kamera özelliğiyle profesyonel şekilde kareler çekebilirsiniz. Bulunduğunuz ve çekmek istediğiniz ortamın uzağında bile olsanız yüksek çözünürlük ve zoom özelliği sayesinde istediğiniz detayı kadrajınızda yakalayabilirsiniz. Geceleri de canlı ve net fotoğraflar çekebilirsiniz. Karanlıkta bile çekim yapmak isteseniz tüm ışığı toplar ve ayrıntıları, renkleri ortaya çıkarır. Geliştirilmiş yapay zeka ile tek çekimde birden fazla kare yakalayabilirsiniz. Çoklu çekim sayesinde birden fazla kare galerinize eklenir ve 15 saniyeye kadar çekim yapabilirsiniz. Ön kamerası fotoğraflarınıza farklı bir boyu katacak kadar profesyonel çekim yapabilmekte. 

Galaxy S20 FE suya dayanıklı mı? bu da her ortama telefonuyla girmek isteyenlerin en merak ettiği soru. Elbette ki yarım saat boyunca 1,5 metreye kadar derinlikte suya karşı kendini muhafaza edebilecek özelliktedir. Teknik özellikleri, estetik yapısı, muhteşem kamerası ile Galaxy S20 FE pil ömrüyle de sizin yanınızda. Uzun saatler sürecek olan yolculuğa bile çıksanız Galaxy S20 FE sizi yarıda yolda bırakmayacak pil gücüne sahip. Bu telefon hayallerinizi yansıtmanızda sizlere yardımcı olacaktır. 
 

galaxy s20 fe galaxy telefon telefon s20 fe