Galaxy S20 Plus Özellikleri Nedir ve Kullanımı Nasıldır?

TAKİP ET

Galaxy S20 Plus özellikleri daha önceki S20 telefonların yeni sürümü olarak çıkmıştır. Daha önce İphone 11 serisinin izlediği strateji benimsenmiş ve yeni seri için de aynısı yapılmıştır. Galaxy S20 Plus özellikleri Galaxy S10'un varisi niteliğinde karşınıza çıkmaktadır.

Galaxy S20 Plus özellikleri daha önceki S20 telefonların yeni sürümü olarak çıkmıştır. Daha önce İphone 11 serisinin izlediği strateji benimsenmiş ve yeni seri için de aynısı yapılmıştır. Galaxy S20 Plus özellikleri Galaxy S10’un varisi niteliğinde karşınıza çıkmaktadır.

Galaxy S20 Plus ekranı 6.7 inçlik bir ekrana sahiptir. Ekranın ortasında ve üstünde ön kamera yer almaktadır. Samsung bu görünümü 2019 yılında Galaxy Note 10’da uygulamaya başlamıştır ve bu devam etmektedir. Ekran tasarımı sayesinde cihazın ön yüzündeki kullanılabilir alan maksimuma çıkarılmıştır. Samsung her geçen yıl tasarladığı telefonların ekranlarını daha büyük yapmaya özen göstermektedir. Telefon alt üst ve yan çerçeveler açısından görsel olarak fazlasıyla dikkat çekici bir kamera modülü ortaya çıkıyor.

Galaxy S20 Plus arka yüzeyi darbelere ve herhangi bir düşmelere karşı sağlam cam ile güçlendirilmiş durumdadır. Galaxy S20 Plus ekranı yeni nesil telefon ekranı olarak tasarlanmıştır. Cihazın 1080p çözünürlüğe sahip ekranı sayesinde TV ve monitörlere dahi kalite açısından ihtiyaç duyulmayacak özellikte. Hem net ve canlı görünüm hem de yüksek çözünürlük kalitesi sayesinde videolar, filmler izlenirken keyif verici nitelikte.

Ayrıca oyun tutkunlarının da memnun kalacağı bu ekran özelliği oynadığınız oyundan daha çok keyif almanızı sağlayacaktır. Samsung Galaxy 20 Plus batarya yönüyle de 4.500 mAh kapasiteye sahip. Artık Samsung’ta görmeye alışkın olduğumuz hızlı şarj desteğine de sahiptir. Kablosuz şarj özelliği ve başka cihazları da şarj etme özelliği mevcuttur. Galaxy S20 Plus renkleri 3 şekilde karşımıza çıkmaktadır. Bu renkler ise gri, mavi ve siyahtır. S20 Plus 2020’de siparişe ve satışa açılmıştır. Galaxy S20 Plus fiyatı da 128 GB depolama alanıyla 9299 TL olarak belirlenmiştir.

Galaxy S20 Plus Performansı Nasıldır?

Telefonun kullanıcı ara yüzü gayet akıcı ve hızlı olduğu için kullanımı bir o kadar kolay. Uygulamalar ve oyunlar hızlı bir şekilde açılabilmektedir. Web sitelerinde de gezinti gayet akıcı. Yüksek profili olan oyunlar da bir sorunsuz şekilde çalışıyor. Telefonun ısınma seviyesi diğer telefonlara kıyaslandığında çok rahatsız edebilecek seviyede olmamakla beraber makul sıcaklık aralığının üst sınırlarındadır.

Yoğun olarak telefonu kullanma, fotoğraf ya da video çekme, internette gezme, sosyal medyada takılma gibi yoğun aktivitelerde bile şarj 24 saat boyunca yetebilmektedir. Ama yine de her gece yatarken şarj etmekte yerinde olacaktır. Şarjınız beklenmedikten zamanlarda ve özellikle dışarıdayken bitmişse 25W şarj adaptörü ile telefonunuzu hızlı şekilde şarj edebilirsiniz. Galaxy S20 Plus özellikleri kullanımın kolaylığı ve uygulamalarda hızlı olması sebebiyle tercih sebebi.

Galaxy S20 Plus İle Neleri Keşfedebilirsiniz?

8K videodan fotoğraf özelliği ile video ve fotoğraflara karşı bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Mobil çözünürlük 4K’dan 8K’ya yükseltilmiş durumda. Bu sayede harika görüntüler ve videolar çekebilirsiniz. Keskin çözünürlük sayesinde sinema perdesini ekranınıza taşıyabilirsiniz. Yapay zeka sayesinde videoları bir aksiyon kamerası gibi sabitleyebilirsiniz. Sabitleyici ile tüm bulanık fotoğrafları ve videoları unutacağınız netlikte çekimler yapabilirsiniz. Galaxy S20 Plus çoklu çekim modu ile tek bir çekim yaparak birden fazla kare yakalayabilirsiniz. Geceleri de aynı özellikte loş ışıkta birden fazla fotoğraf çekebilir, gece moduna geçmeniz halinde gece manzaralarını daha net çekebilirsiniz.

Farklı tasarımı ile S20 Plus sizlere daha önce yaşamadığınız deneyimleri sunmaktadır. Telefonun ekranı ve çözünürlüğü, kameraları ve harika çekim gücüyle Galaxy S20 Plus özellikleri ile telefon tasarımıyla göz kamaştırmaya devam ederek ve kullanıcıları bekliyor.