GATA'daki Görevinden Alınan Ali Edizer, "128 Milyar Dolar Nerede?" Diyenleri Ölümle Tehdit Etti

TAKİP ET

Erkeklere "Boşanmak yerine ikinci eş alın" diye çağrı yapan ve medenî hukuku hedef gösteren sosyal medya paylaşımları sebebiyle GATA'daki başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, bu defa "128 milyar dolar nerede" diye soranları ölümle tehdit etti.

Merkez Bankası rezervlerinden buhar olup uçan 128 milyar doların akıbetine ilişkin çeşitli iddialar var. Bunca tutarın satıldığı iddiaları ve bu konudaki tartışmalar gündemdeki yerini korurken yeni bir tartışma yaratacak bir paylaşım ortaya çıktı. Yersiz, hadsiz ve tatsız paylaşımları sebebiyle GATA'daki başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, yine skandal bir paylaşım yaptı.

Erkeklere "Boşanmak yerine ikinci eş alın" diye çağrı yapan ve medenî hukuku hedef gösteren sosyal medya paylaşımları sebebiyle GATA'daki başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, bu defa "128 milyar dolar nerede" sorusuyla alakalı olarak yaptığı bir paylaşımda, Türk milletine ait 128 milyar doların hesabını soranları ölümle tehdit etti.

Küstah Edizer, "Bizim 'buharlaştırmak' gibi bir yeteneğimiz olsaydı, inanın sizden 128 milyara sıra gelmezdi" diyerek içindeki nefreti hayasızca kustu.

İşte o skandal paylaşım:

128 Milyar Dolar nerede Ali Edizer GATA başhekim yardımcısı ölüm tehdidi AKP CHP damat Berat Albayrak 128 Milyar dolar afiş Muhalefet pankart 128 128 milyar dolar 128 milyar