Gazeteci Erk Acarer Saldırıya Uğradı: Yazdıklarımdan Rahatsız Olanlar Yaptı

TAKİP ET

Gazeteci Erk Acarer, Berlin'deki evinde bıçaklı saldırıya uğradığını açıkladı.

BirGün gazetesi yazarı Erk Acarer, sosyal medya hesabı üzerinden saldırıya uğradığını açıkladı. Evinde bulunduğu sırada bıçaklı ve yumruklu saldırıya uğradığını belirten Acarer, ''Hayati bir riskim yok hastaneye gidiyoruz. Failleri biliyorum. Asla faşizme teslim olmayacağım. Kimse endişelenmesin bu günler geçecek!'' şeklinde açıklama yaptı. 

Acarer bir süre sonra sağlık durumu hakkında da bilgi vererek, ''Sevgili dostlar, kafamın bazı yerlerinde şişlikler olduğu için müşahade altındayım şimdilik. Ben ve ailem güvenlik koruması altındayız. Hastane servisinde telefon zor çekiyor. Endişeye mahal yok en kısa sürede bilgi vereceğim'' dedi.

Saldırganlar Belli, Failleri Biliyorum

Hastaneden çıktıktan sonra video paylaşımı yaparak saldırı anlarını anlatan gazeteci, kendisine 3 kişinin saldırdığını belirterek, "Milletin ailesiyle, değerleriyle ilgili yazmayı bırak, daha kötüsünü yaparız" şeklinde tehdit edildiğini ifade etti.

"Bir saat önce silahlı, bıçaklı üç kişi evime geldiler, yumruklarla tekme tokat saldırdılar" diyen Acarer, "Ne olup bittiğini anlamadan vurmaya başladılar. Şu anda hastanedeyim. Polisler hastanede. İfademi aldılar. Onlara da anlattım. Kafamın sağ tarafında büyük bir şişlik var: Saldırganlar belli. Yazdıklarımdan rahatsız olanlar. Hayati bir riskim yok. Failleri biliyorum. Asla faşizme teslim olmayacağım. Kimse endişelenmesin bu günler de geçecek" şeklinde konuştu.

AKP'li İsmin Yolsuzluklarını da Yazıyordu 

Acarer eski AKP milletvekili İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun kara para işlerini bilen oğlu Muhammed Berat Yazıcıoğlu'nun babası hakkındaki iddialarını da yazıyordu. 

 

birgün erk acarer saldırıya uğradı berlin ev bıçaklı yumruklu yazdıklarımdan rahatsız olanlar faşizme teslim olmayacağım akp