Gazeteci Murat Ağırel: Sedat Peker'in Kellesi İçin Ödül Konuldu

TAKİP ET

Gazeteci Murat Ağırel, Sedat Peker'in kellesi için uluslararası suç örgütlerine ödül vaadi verildiğini iddia etti.

Gazeteci Murat Ağırel, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in öldürülmesi için uluslararası suç örgütlerine ödül vadedildiğini söyledi.

Sedat Peker, bir süre önce SPK'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na uzanan bir rüşvet ağını ifşa etmiş, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu görevden alınmış, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi Korkmaz Karaca ise istifa etmişti.

Ayrıca rüşvet ağı kurduğu iddia edilen SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun kardeşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban'a "İkiniz para kazanacaksınız diye beni yakıyorsunuz" dediği anların görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bunun ardından eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban tutuklanmıştı. 

Sedat Peker SPK'daki Rüşvet ve Yolsuzluk Ağını İfşa Etti: Taşkesenlioğlu'nun Serveti, Erdoğan'ın 'Hırsız' Danışmanı...

Peker'e Dijital Tecrit

İktidar cenahında bazı "kellelerin düşmesine" neden olan ifşalarının ardından Sedat Peker suskunluğa bürünmüştü. Halk TV'de yayımlanan Kayda Geçsin programında konuşan gazeteci Murat Ağırel, Sedat Peker'in herhangi bir şekilde tweet atması, retweet yapması hatta tweet beğenmesi halinde dahi jammer kullanılarak evindeki tüm telefonların kullanılamaz hale getirileceğinin söylendiğini, yani Peker'e dijital bir tecrit uygulandığını söyledi.

Sedat Peker'in Başına Ödül Konuldu

Sedat Peker'e yakın isimlerden aldığı bilgileri aktaran gazeteci Ağırel, "Sedat Peker'i bunu aşmak için yöntem arıyormuş. Hatta Demirel'e atıf yaparak 'Demokrasilerde çare tükenmez' demiş. Ama benim burada çok önemsediğim bir olay var: Belli gruplarla, uluslararası suç örgütleriyle, Sedat Peker'in kellesi alınması için anlaşma yapılmış. Bununla ilgili Sedat Peker cephesi şunu söylüyor: Uluslararası cinayet işleyebilen tüm organizasyonlara açık bir davet olarak kabul edilen bir uygulama yapılmış derin mahfillerde. Sedat Peker'in suikasti için ödül konulmuş. Peker 'Başıma ödül konulduğunun farkındayım. Bekliyorum' demiş" ifadelerini kullandı.

sedat peker kellesi için ödül konuldu murat ağırel ali fuat taşkesenlioğlu zehra taşkesenlioğlu akp erdoğan