Sedat Peker'in İfşalarında Adı Geçen Süleyman Özışık Öldü

TAKİP ET

Bir süredir kanser olduğu bilinen Süleyman Özışık öldü.

AKP'ye yakınlığı ile bilinen ve Sedat Peker'in iddiaları ile bir süre gündem olan gazeteci Özışık kardeşlerden Süleyman Özışık hayatını kaybetti.

Süleyman Özışık, Süleyman Soylu'ya FETÖ'den Yargılanan Binlerce Kişinin Dosyasını Götürüp, Affettirdiği Açıkladı

Süleyman Özışık: Süleyman Soylu Beni Hainlerin Önüne Attı, Öğrendiklerimi Anlatacağım

İnternet Haber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın kardeşi Süleyman Özışık, kanser tedavisi görüyordu. Uzun süredir tedavi gören 52 yaşındaki Özışık, yatırıldığı hastanede gece yarısı hayatını kaybetti.

Özışık'ın ölüm haberini kardeşi Hadi Özışık duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Hadi Özışık, "Kardeşim Süleyman Özışık’ı kaybettik" dedi.

Hadi Özışık, Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kendisi arasında arabuluculuk yaptığını iddia ettiği Özışık kardeşlerden Süleyman Özışık'ın mesleğini bıraktığını açıklamıştı.

Özışık, kardeşine ilişkin yaptığı açıklamada, "Hep bana soruyorsunuz 'Süleyman Özışık nerede?'... Ben size söyleyeyim nerede olduğunu; Süleyman Özışık mesleğini bıraktı kardeşim. Biliyor musunuz, en zor zamanlarda savunduğu ve uğrunda herkesin hedefi haline gelen Süleyman Özışık, Sedat Peker gündeme getirdi diye herkes arkasını ona döndü ve bir tek kişi, 'Kardeş sen bize lazımsın demedi" demişti.

süleyman özışık sedat peker hayatını kaybetti süleyman soylu