Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde Anestezi Teknikeri, Hastane Müdürünü Bıçakladı

TAKİP ET

Anestezi teknikeri Hakkı K., Gazi Üniversitesi Hastanesi Müdürü Muammer Zeki Şahnaoğlu'nu bıçakla yaraladı.

Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde anestezi teknikeri olan Hakkı K. sabah saatlerinde hastane müdürü Muammer Zeki Şahnaoğlu'nu odasına gitti. Yanında getirdiği bıçakla Şahnaoğlu'na yönelen Hakkı K., hastane müdürünü 4 yerinden bıçakladı.

Sesler üzerine odaya giren güvenlik görevlileri Şahnaoğlu'nu yerde kanlar içinde yatarken gördü. Güvenlik görevlileri Hakkı K.'yi etkisiz hale getirirken sağlık görevlileri de Şahnaoğlu'nu ameliyata aldı. 

Bipolar Teşhisi Var

Polislere teslim edilen saldırgan Hakkı K.'nin bipolar bozukluk teşhisi konulduktan sonra hastane tarafından izne çıkarıldığı öğrenildi.   İznin ardından iş başı yapan Hakk K.'nin, önceki gün Hukuk Servisi'ne atamasının yapıldığı ve bu atama nedeniyle saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.

Hakkı K.'nin ifadesinde pandemi döneminde çalışmak istemesine rağmen idari izne gönderildiğini, iş başı yaptıktan sonra da hastane müdürü Muammer Zeki Şahnaoğlu tarafından başka bir serviste görevlendirildiğini, bu atama nedeniyle kendisini bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

gazi üniversitesi hastanesi anestezi teknikeri müdürü bıçakladı muammer zeki şahnaoğlu hakkı