Gaziantep Üniversitesi Rektörü, AKP'li Numan Kurtulmuş'la Esnaf Gezisine Katıldı

TAKİP ET

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Kahramanmaraş'ta AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile esnaf gezisine katıldı.

AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Kahramanmaraş'ta çeşitli etkinliklere katıldı.

AKP'li Kurtulmuş, tarihi Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Vatandaşlarla sohbet ederek çay içen Kurtulmuş'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ın da olduğu görüldü.

2020 yılında göreve başladığında kendisini ziyarete gelen AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'a koltuğunu verdiği için eleştirilen Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ın Gaziantep için büyük önem taşıyan ve AKP'li Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da katıldığı Gastroantep Festivali etkinlikleri yerine Kahramanmaraş'taki siyasi faaliyet gezisine katılması dikkat çekti.

Geçmişte gafları tartışma konusu olan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özaydın, ilahiyat öğrencilerine, "Siyaset yapın. Cebinizde paranız olmazsa namaz kılamazsınız" gibi tavsiyeler vermişti. Özaydın ayrıca spor salonunun ‘Soyunma Odası' olan tabelalarını değiştirerek ‘Giyinme Odası' yapmış bunu da icraat olarak açıklamıştı.

gaziantep gaziantep üniversitesi rektörü akp numan kurtulmuş