Gaziantep'te Bir Kadın Hasta, Hemşireye Saldırıp Saçlarını Yoldu

TAKİP ET

Gaziantep'de bir kadın hasta hemşireye saldırarak saçlarını yoldu.

8 Eylül'de Gaziantep Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen olayda, bir kadın hasta hemşire Nurcan Kütük'e yaklaştı.

Nurcan Kütük'e Kulak Burun Boğaz Bölümü'nün yerini soran Necla Y. adlı hasta, Kütük telefonda olduğu için kendisine bölümün yerini eliyle işaret etti.

Bunun üzerine sinirlenen hasta Necla Y., Kütük'e saldırarak darbetti ve saçlarını yoldu. Çevredeki vatandaşların müdahalesi ile kurtarılan Kütük, darp raporu alarak şikayetçi oldu.

Necla Y.'nin göğsüne vurarak saçlarını yolduğunu belirten Nurcan Kütük, "Solunum Fonksiyon Testi bölümünde hemşire olarak görev yapıyorum. İki gün önce saat 11.00 sıralarında hiç tanımadığım bir kadın geldi ve bana soru sordu. O sırada telefonda konuşuyordum. Kulak Burun Boğaz Polikliniği'nin yerini sordu. Daha önce de arkadaşıma sormuş ve arkadaşım da kendisini yönlendirmiş. Ben de kendisine telefonda konuştuğum için net cevap veremedim, parmağımla işaret ettim. Dışarıya çıktı ve sonrasında bağırarak hakaret etti. Kendisine nedenini sorduğumda göğsüme vurdu. Yetinmedi, elini saçıma attı ve saçlarımı yoldu" diye konuştu.

Saldırının güvenlik kameraları ile kaydedildiğini söyleyen Kütük, "Saldırının ardından basit tıbbi müdahale ile giderilemez belgesini aldım ve saldıran kişi hakkında şikayetçi oldum. Darp raporu aldım, iş göremez raporu aldım. Fotoğraflarımı çıktı şeklinde alıp güvenlik kamera görüntüleri ile birlikte savcılığa suç duyurusunda bulundum. Kanıtlar ve hakimin kanaatine göre karar verilecek" ifadelerini kullandı.

Gaziantep'te Bir Kadın Hasta Hemşireye Saldırıp Saçlarını Yoldu