Gece Kulübüne Alınmayan Kadın, Güvenlik Görevlisinin Parmağını Kopardı

TAKİP ET

Beyoğlu'nda gece kulübüne girmelerine izin verilmeyen 3 kadın, güvenlik görevlisiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında kadınlardan biri güvenlik görevlisinin parmağını kopardı.

Önceki gün gece 03.15 sıralarında meydana gelen olayda 3 yabancı uyruklu kadın, Taksim Sıraselviler Caddesi'nde bulunan gece kulübüne girmek istedi. Ancak gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışan kişi, aşırı alkollü oldukları gerekçesiyle kadınları mekana almak istemedi.

Gece kulübüne girme istekleri reddedilen kadınlar, kulübün güvenlik görevlilerini tekmelemeye başladı. Zorla içeri giren kadınları yakalayan görevliler, kadınları mekandan dışarı çıkardı. Ancak bu sırada sarhoş olduğu belirtilen bir kadın güvenlik görevlisinin parmağını ısırarak kopardı. 

Kopan parmağı bulan arkadaşları, güvenlik görevlisini hastaneye götürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yabancı uyruklu 3 kadını gözaltına aldı. Güvenlik görevlisinin parmağını koparan kadın, polis merkezindeki sorgusunun ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Parmağı Yerine Dikildi

Güvenlik görevlisinin yüzük parmağı, ayağından parça alınarak yerine dikildi. Kadının uyuşturucu etkisinde olduğunu iddia eden güvenlik görevlisi, bir önceki gün medyaya yansıyan ''Taksim'de gece kulübünden çıkardığı kadını tekme tokat dövdü'' haberlerini de anımsatarak, "Olayın geçtiği gece kulübünde çalışan güvenlik görevlisiyim. İki gündür zorlu müdahalelerle uğraşıyorum. Cep telefonu görüntüleri beni çok üzdü. Sanırım yanlış kanıya varılmış. Gece kulübüne gelen 3 yabancı uyruklu kadın içeriye girmek istedi. Fazla alkollü ve uyuşturucu aldıkları için içeriye almak istemedim. Bunu kabul etmeyip itiraz ettiler. Agresif davranışlarda bulundular. Ben de sesimi yükseltmek zorunda kaldım. İçlerinden birisi daha fazla abarttı. Küfredip yüzümüze tükürmeye başladı. Arkadaşım müdahale etmek isteyince arkadaşıma çanta ile vurdu. Kendisini tuttum ve dışarıya çıkartmak istedim. Nasıl olduğunu anlayamadan kadın, parmağımı kapmış. Isırıp koparmış. Ben bunu bir süre sonra hissedebildim. Kadını bıraktım. Kopan parçayı alıp, hastaneye gittim. Kadın uyuşturucunun etkisi altındaydı ve zapt edilemiyordu. Arkadaşlarım beni görünce şoka girdiler. Bu kadına şiddet olarak algılanmasın" şeklinde konuştu.

güvenlik görevlisi taksim sıraselviler 3 yabancı uyruklu kadın parmağını kopardı