Gelecek Partili Özdağ: AKP Bize Biraz Fazla Milletvekili Verirse Biz Oradan Üç Grup Kurarız. Nasıl Olsa Fazla Milletvekilleri Var

TAKİP ET

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, "Demokrasilerde çare tükenmez.'' ifadesini vurgulayarak, TBMM'de grup kurmak istediklerini belirtti.

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, TBMM'de siyasi parti grubu kurma çalışmalarının sürdüğünü ve Meclis ara vermeden bu çalışmaları tamamlamak istediklerini belirtti. Özdağ, "Genel başkanlar, komisyonlarımız çalışıyorlar. Demokrat Parti de dahil 38 milletvekili var. Aksi takdirde 38 milletvekili Mecliste çok nadir basın toplantısı yapacaklar veya bir dakikalık konuşmalar dışında televizyonlar kendilerine mikrofon uzatırlarsa orada ara sıra konuşmuş olacaklar" şeklinde konuştu.

"AKP Bize Biraz Fazla Milletvekili Verirse...''

Selçuk Özdağ, kendisine kurulacak grup hakkında sorulan "Bu grup hangi partinin çatısı altında birleşecek?"  sorusuna "Demokrasilerde çare tükenmez. Çeşitli alternatifler masada. O alternatifler netleşmeden bir şey söylemeyi doğru bulmam. Çünkü doğmamış çocuğa elbise biçmek doğru değil. Fark etmez, isimler üzerinde takılmaya gerek yok" yanıtını verdi.

"İki grup kurma ihtimali nedir?" sorusuna ise Özdağ, "AKP bize biraz fazla milletvekili verirse biz oradan üç grup kurarız. Nasıl olsa fazla milletvekilleri var. Onları en azından denetleyen bir grup oluşsun. Şu an ikisi de masada; iki grup da olabilir, tek grup da. Bunlar üzerinde çalışıyoruz. Temennimiz odur ki güçlü bir grupla çıkalım." ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

gelecek partisi selçuk özdağ tbmm meclis grubu akp milletvekili