Gelecek Partili Selçuk Özdağ: Kılıçdaroğlu Kesinlikle Öldürülecekti, Ardından da Bir İç Savaş Provası Yapılacaktı

TAKİP ET

AKP'den istifa ederek Ahmet Davutoğlu ile birlikte Gelecek Partisi'ni kuran isimler arasında bulunan Selçuk Özdağ dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Halk TV'de yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Çubuk ilçesinde uğradığı saldırıda amacın kesinlikle öldürme amaçlı olduğunu söyledi.

"Kesinlikle öldürülecekti. Hedefte gidip bir kişinin yumruk atması falan yoktu" diyen Kılıçdaroğlu, "Ve ardından da Türkiye'de bir iç savaş provası yapılacaktı, kaos iklimi oluşturulacaktı ve OHAL ilan edilecekti. Çok hızlı bir şekilde ilan edilecekti. Ve ardından bizler saldırıya uğradık. Sayın Ali Babacan, Sayın Davutoğlu... Bu şahıslara 'Dolandırıcı' dedi Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan bizlere 'Dolandırıcı' dediği zaman RTÜK onunla ilgili bir işlem yaptı mı? Veya savcılar herhangi bir işlem yaptı mı? O haberi yayımlayanlar hakkında bir işlem yapıldı mı? Yapılmadı, kesinlikle yapılmadı" ifadelerini kullandı..

Önümüzdeki bir yılın Türkiye için çok sancılı geçeceğini ve siyasi değişim sürecinin de sancılı olacağını belirten Özdağ, "Ama biz bunlara direneceğiz, milletimiz emin olsun" şeklinde konuştu.

gelecek partisi selçuk özdağ kemal kılıçdaroğlu kesinlikle öldürülecekti ardından da bir savaş provası yapılacaktı