Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ: Bahçeli Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağım

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, kendisine düzenlenen saldırının yine kendisi tarafından organize edildiğini iddia eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, KRT TV'de yayınlanan bir programda yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik yönelik saldırıyı değerlendirirken kullandığı, "Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler veya sudan sebeplerle ve kişisel anlaşmazlıklarla husumet çemberine sıkışanlar tavsiyem odur ki suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar."  ifaderine yönelik suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 

Özdağ, katıldığı programda şunları söyledi:

* Sadece Orhan Uğuroğlu’nu değil, Afşin Hatipoğlu’nu değil, geçen seneden bugüne kadarki tüm saldırın incelenmesini istiyorum ben. Bunu da talep edeceğiz.

* Aynı zamanda sayın Devlet Bahçeli hakkında da iddialarını ispat etmek üzere suç duyurusunda bulunacağız.

* Evimize kamera koymuşuz ve bu şahısları ben tutmuşum, kendimi dövdürttürmüşüm. Sayın Bahçeli böyle söylüyor. Sayın Bahçeli, onu ispat edecek. Bunu sayın Bahçeli’nin ispat etmesi lazım. Çünkü iddia sahibi ispat etmesi lazım iddiasını.

* Bununla ilgili bizim evimize böyle bir kamera koyulmadı. Biz koymayız, böyle şeylere tenezzül etmeyiz. Delikanlı yaşadık, hür yaşadık, o yüzden emin olmadığı bir şeyi konuşmuş olmak da doğru değil.

Selçuk Özdağ devlet Bahçeli MHP gelecek partisi saldırı suç duyuru açıklama krt