Gelecek Partisi Hükumetin Çin Virüsü'ne Karşı Aldığı Son Tedbirleri Tiye Aldı

TAKİP ET

Davutoğlu liderliğindeki parti, yayımladığı bir videoyla Erdoğan'ın açıkladığı son tedbirleri tiye aldı.

Türkiye, Çin Virüsü ile mücadelede zor günlerden geçerken Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ve kafa karışıklıklarına neden olan tedbir kararları, eleştirilmeye devam ediyor. Muhalefet tedbirleri, anlamsız ve yetersiz olarak nitelendirmeyi sürdürürken Gelecek Partisi, yayımladığı komik videoyla hükumetin ilgili politikalarını tiye aldı.

Partinin resmi sosyal medya hesaplarından yayımlanan videoda yandaş haber kanalı A Haber'e göndermede bulunularak 'B Haber' isimli kurgu bir kanal logosu kullanıldı.

"Koronavirüs, hükumetin aldığı kararlar karşısında ne zaman, kime bulaşacağını şaşırdı. Alınan Bakanlar Kurulu kararının ardından koronavirüs bugünden itibaren alışveriş merkezleri, berberler, market ve kuaförlere saat 10.00 ile 20.00 arasında uğramayacak. Öte yandan Covid-19, 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın dışarı olduğu 10.00 ile 13.00 saatleri arasında bulaşmamaya dikkat edecek. Bulaştığı takdirde ağır yaptırımlara maruz kalacak. 13.00 ile 16.00 saatleri arasında dışarı çıkacak olan 20 yaş altı gençlerimize de bulaşması söz konusu olmayan virüsün haftasonları 10.00 ile 20.00 arası bulaşması yasaklanırken saat 20.00'den sonra mesai yapmasına izin verildi" ifadeleriyle vatandaşların da bir anlam vermekte güçlük çektiği saat kısıtlamalarının eleştirildiği video, sosyal medyada kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü.

gelecek partisi koronavirüs şimdi virüs düşünsün tedbirler akp gelecek partisi akp'yi tiye aldı