Gelecek Partisi'nden '11 Kurucu İstifa Etti' Haberine Yalanlama

TAKİP ET

Gelecek Partisi, Kurucular Kurulu ve yönetim kurulu üyelerinden 11 kişinin istifa ettiği haberini yalanladı.

Gelecek Partisi'nde kendilerine "Demokrat Müslümanlar" diyen bir grup, kaçak göçmenlerle saf tutacaklarını belirterek istifa ettiklerini duyurmuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Basın Danışmanı Ufuk Karcı'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, haberde ismi geçenlerin önceden partiyle olan ilişiklerinin kesildiği bildirildi.

Gelecek Partisi'nin 11 Kurucusu 'Kaçak Göçmenlerin Yanındayız' Diyerek İstifa Etti

Haber hakkında, "tamamen algı oluşturmaya yönelik siyaset mühendisliği girişimi" ifadelerinin yer aldığı paylaşım şöyle:

Bugün bazı haber kanallarında "Gelecek Partisinde 11 Kurucu istifa etti" haberi gündeme taşınmıştır.

Özellikle belirtmek isteriz ki bu tamamen algı oluşturmaya yönelik bir siyaset mühendisliği girişimidir. Ancak yine önemle ifade etmeliyiz ki Gelecek Partisinin kökleri sağlamdır ve bu tür beyhude algı operasyonlarından etkilenmez. 

İktidar kaybetme korkusu yasayanlar, Partimizi yıpratmaya yönelik her türlü oyunu kurmak için yogun çaba içindedirler. Bu kapsamda ortaya atılan 11 kisi istifa etti haberinde isimleri geçenlerden bir çoğu çok önceleri partimizle ilişiğini kesmiş isimlerdir.

Daha ilginç olanı ise listedeki bazı isimlerin bu açıklamadan haberlerinin dahi olmamasıdır. Bu işi organize edenlerin ne karşılığında buna alet oldukları bilgimiz dahilindedir.

Partimizin kadroları sapasağlam verindedir. Çınar ağacımız kök salmaya ve güçlenmeye hızla devam etmektedir. Kadrolarımız, hiçbir dünya nimeti uğruna millete hizmet askından ve inandığı degerlerden taviz vermeyecektir.

Gelecek Partisi, ÖNCE MiLLET, SONRA PARTi, SONRA BEN diyenlerin partisidir.
Dün olduğu gibi bugün de milletimizin emrindedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

gelecek partisi istifa demokrat müslümanlar gelecek partisi istifa