Gelecek Partisi'nden '3. İttifak Girişimi' İddiasına Yalanlama Geldi

TAKİP ET

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Gelecek Partisi'nin "üçüncü ittifak" girişimlerinde bulunduğuna ilişkin haberleri yalanladı.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Gelecek Partisi'nin İYİ Parti'nin de içinde bulunduğu, Saadet ve DEVA Partisi gibi partilerin katılımıyla merkez sağda yeni bir ittifak kurmak için girişimlerde bulunduğuna ilişkin Cumhuriyet gazetesinde Selda Güneysu imzasıyla yayımlanan haberi yalanladı.

Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhuriyet'in ilgili haberini içeren paylaşımı alıntılayan Parti Sözcüsü Serkan Özcan şu ifadeleri kullandı:

"Son günlerde Sn.Genel Başkanımız’ın yürüttüğü siyasi görüşmelerle ilgili olarak yayılan bazı kulis haberleri gerçeklikten uzaktır. Samimiyetle ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çıkış yönünde ortak bir tavır için çaba sarfedilmektedir.

Sn.Genel Başkanlar arasında açık yüreklilikle ve karşılıklı saygıyla yürütülen bu görüşmelerin seyrine dönük olumsuz etki yapabilecek haberlere itibar edilmemesi büyük önem arz etmektedir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim."

Fehmi Koru'dan Yeni İttifak Uyarısı: Bu Tablodan Yeniden AKP İktidarı Çıkabilir

Davutoğlu Akşener ve Kılıçdaroğlu'na 'Yeni İttifak' Önerdi


gelecek partisi ahmet davutoğlu serkan özcan kemal kılıçdaroğlu chp iyi parti meral akşener saadet deva partisi merkez sağ üçüncü ittifak yalanlama Ahmet Davutoğlu üçüncü ittifak partisi