Gelecek Partisi'nin Mürteci Genel Başkan Yardımcısı Ün: "Kabataş'ta da Esastır"

TAKİP ET

Tüm Türkiye mürteci İsmailağa örgütünün altı yaşındaki çocuğu istismarı konuşurken, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün konuyu Kabataş yalanına getirdi: 'Kadının beyanı esassa; İsmailağa'da da esastır Kabataş'ta da esastır.'

Mürteci İsmailağa örgütüne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in, kızını daha 6 yaşındayken tarikat müridiyle evlendirip çocukluğu boyunca tecavüze maruz bırakması Türkiye'de infial yaratmışken, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün rezil bi açıklama yaparak Twitter’dan şunları yazdı: “Kadının beyanı esassa İsmailağa’da da esastır Kabataş’ta da esastır.”

Bu tweet'e gelen bir yanıtta "Kabataş yalanı"nın düzmece olduğunun hatırlatılması üzerine bu kez "Ergenekon" ve "Balyoz" kumpas davalarıyla cevap verdi: “Tutarlılık esastır. Kadının beyanı esastır deyip Kabataş’a gelince ses kaydı demek Ergenekon Balyoz’a gelince ses kayıtlarını görmezden gelip kumpastır demek tutarsızlıktır. Konuya dair twitlerim ortada. Böyle bir şey yaşanmamıştır demiyorum. Herkes duyarlı olmalı, mahkeme işini yapmalı.”

 Söz konusu skandala ilişkin "dini ve milli değerleri yıpratma" argümanıyla cevap vermeye çalışan mürteci siyasetçi, "Bu tür akıl ve vicdan dışı olaylar bahane edilerek dini ve milli değerlerimize yönelik yıpratma kampanyalarına da asla izin verilmemelidir." diyerek söz konusu tarikatları savundu.

Gelecek Partisi İsmailağa hiranur vakfı Sema Silkin Ün Ergenekon Kabataş yalanı