Gelecek Partisi Sözcüsü: Altılı Masa Dağılsın İsteyen, Bunların Burada Ne İşi Var Diyen, Davutoğlu Nefretiyle Dolu Bir Ekip Var

TAKİP ET

KararTV'de yayınlanan 'Bi'Karar Ver' programında Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtladı.

Karar TV'de yayınlanan 'Bi'Karar Ver' programına konuk olan Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, eski AKP destekçileri Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtladı. 

Özcan, Ahmet Davutoğlu'na yapılan eleştirilere değindi. 'Altılı Masa'dan kalkması gerekiyor' diyenlerin olduğunu söyleyen Özcan, "Makul muhalefet eleştirileri dikkatle dinlememiz gerekiyor. Bu insanların endişelerine kulak vermemiz gerekiyor. Bu önemli demokrasi hareketine Altılı Masa'ya hiçbir desteği olmayan, eline telefonu alıp istediği mesajı atan, masa dağılsın isteyen ve bu işleri yapan bir ekip var. Davutoğlu nefretiyle bu işler yürütülüyor. Elbette fikrinizin değerli ama tehditle, küfredilerek bu işi yapmaya çalışanlar var. Tehditle mahkeme kapılarında bu işi yapmaya çalışanlar var. Ahmet Davutoğlu, Altılı Masa'dan ayrılsın demek ne demek?" ifadelerini kullandı.

gelecek partisi gelecek partisi sözcüsü serkan özcan altılı masa Ahmet Davutoğlu