Gelecek Partisi'nden Doğu Türkistan İçin İmza Kampanyası

TAKİP ET

AKP ve MHP ortaklığındaki Cumhur İttifakı hükumetinin Katil Çin'e sessiz kalışına karşılık olarak Gelecek Partisi Çin zulmünü protesto etmek amacıyla Bingöl, Batman, Eskişehir ve Bayburt'ta imza kampanyası başlatarak binlerce imza topladı.

Gelecek Partisi Türkiye'nin dört bir yanında Çin'in Doğu Türkistan'daki zulmüne karşı harekete geçti.

Çin’in Uygur Türklerine yönelik soykırım ve asimilasyon politikalarına karşı sessiz kalan hükumet Batı ülkeleri kadar olsun tepki gösteremezken Gelecek Partisi'nin imza kampanyası başlatarak çaba göstermesi takdir topladı.

Çin’de yaşanan zulme daha önce de tepki gösteren Gelecek Partisi, bu kez de il teşkilatları bazında imza kampanyaları düzenleyerek Doğu Türkistan’da yaşanan işkence ve asimilasyona dikkat çekiyor.

Bingöl, Batman, Eskişehir ve Bayburt’un kent merkezinde stant açan Gelecek Partisi teşkilatları, vatandaşların yoğun ilgisiyle binlerce imza topladı.

ahmet davutoğlu davutoğlu gelecek partisi genel başkanı gelecek partisi başkan yardımcısı genel başkan yardımcısı Gelecek Partisi Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Kenan Akkaya tutuklandı Kenan Akkaya tutuklandı Gele