Gelenekselleşen Ramazan Saldırılarında Bugün: Adres Samsun

TAKİP ET

Samsun'da bir vatandaş, çok sayıda mürteci tarafından Ramazan ayında içki içtiği gerekçesiyle dakikalarca tehdit ve hakarete maruz kaldı.

Çin Virüsü tedbirleri gerekçesiyle alkol satışına dahi yasak getirilerek 'Ramazan ayının vecibelerini' yerine getirmeye çalışan Türkiye'de yıllardır manşetleri süsleyen Ramazan saldırılarına bu yıl da kalındığı yerden devam ediliyor.

Mürtecilerin bu seferki adresi Samsun oldu. Sosyal medyada paylaşılan ve hızla yayılan görüntülerde bir gencin etrafının mürteciler tarafından sarıldığı ve olay yerine gelen polise rağmen tehdit edilmeye devam edildiği görülüyor.

Yere oturarak polisin duruma müdahale etmesini bekleyen vatandaş, kamuya açık alanda alkollü içecek tükettiği gerekçesiyle polis tarafından uyarılırken çevresini saran mürteciler 'Ramazan ayındayız' diyerek bağırmaya ve elindeki içkiyi çöpe atmak için zorlamaya devam etti. Araya girmeye çalışan polise de tepki gösteren mürtecilerin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerin sonunda vatandaşa ağır hakaretler savuruyor. Mağdur vatandaş ise şikayetçi olacağını beyan ederek olay yerinden uzaklaşıyor.

ramazan oruç ramazan dayağı polis içki alkol