Gelin Saçı Ücretini Beğenmeyen Damat, Kuaförü Darp Etti

TAKİP ET

Düğün için gelin saçı yapan kuaförün söylediği ücreti fazla bulan damat, kuaföre saldırdı.

Cumartesi günü Gaziantep'te meydana gelen olayda Melisa Güner, gelin saçı için kendisine gelen müşteriye istediği saçı ve makyajı yaptı. Hazırlıkları tamamlanan gelin, damadı aradı. Gelini almak için kuaföre gelen damat, kuaför Güner'in anlaştıkları fiyattan 120 TL fazla istemesine öfkelendi ve ilk aşamada anlaştıkları parayı vererek kuaförden ayrıldı.

Bir süre sonra kuaföre dönen damat Y.G., Güner ile tartışmaya başladı. Tatışma sırasında Y.G. ve yanında getirdiği 2 kişi Güner'e tekme atmaya başladı.

Serbest Bırakıldılar

3 kişi tarafından tekmelenen Güner'i gören kişiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Güner'i hastaneye kaldırdı.

Darp raporu alan Güner, kendisini döven damat ve diğer 2 kişiden şikayetçi oldu. Ancak gözaltına alınan kişiler savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

Adaletin Yerini Bulmasını İstiyorum

Gelinin ek hizmet istediğini ücretin bu sebeple arttığını söyleyen Güner, "Biz yan tarafta gelinlik alanlara kuaför olarak paket sunup saç ve makyaj hizmeti veriyoruz. Gelin bizi arayıp, düğün öncesi ağda salonumuzun olup olmadığını sordu, ben de salonumuzun olduğunu fakat verilen paketin dışında ekstra ücrete tabi olduğunu söyledim. Kabul ettiler ve burada işlemleri tamamladık ve mutlu şekilde çıktılar. Çıkarken damada hesap olduğunu söyledim. Daha sonra damat arkadaşına yönlendirdi, arkadaşı da telefonla damadın babası ile konuşup bana verdi ve ücreti daha sonra vereceklerini söyledi. Daha sonra kayınbaba gelip sinirlendi, 'Size bu kadar yeter' diyerek ekstra olan ücreti kesip parayı verdi. Ben de 'emeğimin karşılığını siz belirleyemezsiniz bu parayı da alın hediyemiz olsun' dedim. Ekstra tutan miktar 120 TL'ydi onu kabul etmedi. Daha sonra buradan ayrıldılar. Bir süre sonra gelinlikte sıkıntı var diyerek buraya geldiler. İçeride bahane üreten akrabaları bana vurmaya çalıştı. 

Çalışanlar ayırmaya gelince dışarıdan çok sayıda erkek gelerek bize saldırdılar. Kafamı kaldırdığımda silahların dipçikleri ile çeneme ve yüzümüze vurdular. Bizi ayırmaya gelenleri de darbettiler. Daha sonra ambulans ve polis geldi. Ambulansla gelip bizi hastaneye kaldırdılar ve darp raporu aldık. 

Gözaltına alınmışlar ve serbest bırakılmışlar. O kadar erkek iş yerimize gelerek beni ve çalışan kadınları darbettiler. Ben adaletin yerini bulmasını ve suçluların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

gaziantep düğün gelin saçı ücret saldırı darp melisa güner