'Gelsinler Beni Alsınlar' Diyen Erdoğan'ın Yakını Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın kayınbiraderi Yahya Birinci, gözaltına alındı.

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir yayında, AKP'ye yönelik eleştirilerde bulunan ve partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın kayınbiraderi olduğu öğrenilen Yahya Birinci, İstanbul Üsküdar'daki evinden gözaltına alındı.

Halk TV'nin haberine göre, Birinci'nin ifade işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü ve elektronik eşyalarına el koyulduğu aktarıldı.

'Gelsinler Beni Alsınlar' Demişti

Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında konuşan Birinci, Sedat Peker adına yazılan "Reis" adlı şarkıyı söylemiş ve akabinde "Bu ülkede siyasette namus kalmamış. Gelip beni alsın o namussuzlar. Hadi gelsin alsınlar konuşalım. Artık boğazımıza geldi. Bana neden dokunmuyorlar? Patlayacak işleri diye... Allahınız, kitabınız yok mu sizin? Bizi idam edecek haliniz yok" demişti.

Bir sosyal medya kullanıcısının "Recep Tayyip Erdoğan seni aldırır" demesine cevap veren Birinci, "İnşallah aldırır. Zaten beni aldırmasını bekliyorum. Çünkü yanındakiler ihanetçi kardeşim. Mektup verdim ulaştırmadılar, belgeler bende sabit. Seçim zamanı sesleri çıkar, çıkarsa tabi. O zamana kadar çoktan sesini kesecekler bu gidişle" ifadelerini kullanmıştı.

yahya birinci recep tayyip erdoğan mustafa erdoğan kardeşi kayınbiraderi kardeşinin yakını gözaltına alındı ifade işlemler erdoğan seni aldırır gelsinler beni alsınlar yayın canlı yayın