Genç Avukat, Eski Nişanlısı Tarafından Öldürüldü: Tehdit Mesajları Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından katledildi.

Dün gece saatlerinde İstanbul Tuzla'da meydana gelen olayda avukat Dilara Yıldız evine döndüğünde eski nişanlısı Oktay Dönmez'in evde olduğunu gördü.

Oktay Dönmez, eski nişanlısı Dilara Yıldız'a saldırdı, genç avukatı evinde darp eden Dönmez, Dilara Yıldız'ı silah zoruyla Tuzla'da bir restorana götürdü.

Burada Dilara Yıldız'ı tehdit eden Oktay Dönmez karşısında Dilara Yıldız çevredekilerden yardım isteyince olay yerinde polis ekipleri sevk edildi. Bunun üzerine Oktay Dönmez silahıyla avukat Dilara Yıldız'e yakın mesafeden 5 el ateş ederek öldürdü. 

Oktay Dönmez polisler tarafından olay yerinde yakalandı. Dilara Yıldız'ın Oktay Dönmez tarafından uzun bir süredir ölümle tehdit edildiği, yabancı bir numara üzerinden mesajlar atan Oktay Dönmez'in "kanla duş aldırmakla", öldürmeden önce "son kez annesini aratmakla" tehdit ettiği ortaya çıktı.





Dilara Yıldız'ın bir arakadaşı ise olaya ilişkin "Bayağı bir zamandır tehdit alıyordu. Hatta biz uyardık, tek kalma, tek gelme. Evinde kalmış, kendisi yokken. Bugün nasıl yakaladı onu tam bilmiyorum, sadece benden yardım istedi. İlk beni aradı, benim haberim yoktu İstanbul'a geldiğinden. 'Bana gelecektin ..., sakın gelme' dedi. Ben bir an kala kaldım, nasıl? dedim. Dedi gelme, ben misafir ağırlıyorum şu anda dedi. Sesi çok tedirgin ve keskindi. Tamam mı dedi ardından kapattı. Ben eşime dedim eyvah bu dedim, sapık bunu yakaladı. Ondan sonra ailesine ulaştım"  ifadelerini kullandı.

dilara yıldız oktay dönmez tehdit öldürdü avukat istanbul tuzla