Genç Kadına Taciz: Mağazanın Ortasında Mastürbasyon Yaptı

TAKİP ET

İstanbul Mecidiyeköy'de yaşanan taciz vakası tepkilere neden oldu.

İstanbul Mecidiyeköy'de bir mağazada Pazar günü yaşanan olayda iş yeri çalışanı genç kadın çocuk reyonunda kıyafetleri katladığı sırada işletmede müşteri gibi bulunan bir şahsın hareketleri dikkatini çekti.

Garip hareketler sergileyen şahıs, genç kadının arkasında bekliyor ve eğilip duruyordu. Genç kadın bir süre sonra şahsın kendisini reyonlar arasında takip ettiğini ve cinsel organını çıkararak mastürbasyon yaptığını fark etti.

Mağaza çalışanı, iş arkadaşına mesaj atarak durumu anlattı, şahıs fark edildiğini anlayınca hızla iş yerini terk ederek uzaklaştı.

"Polislerin Umursamaz Tavırları ve Alaycı Gülüşleri..."

Olayı polise bildiren genç kadın, polislerin kendisine "Çalışırken üzerinde etek mi vardı?", "Adam sana temas etmemiş bundan bir şey olmaz" gibi sözler söylediğini belirterek görevli memurların "umursamaz tavırları ve alaycı gülüşlerinin umudunu kaybettirdiğini" söyledi.

Çocuk reyonunda çalıştığını belirten genç kadın, sapığın muhtemelen bir çocuğu taciz etmek ya da cinsel organını göstermek istediğini belirterek sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim ve harçlığımı çıkarmak için haftanın 2 günü çalıştığım mağazanın çocuk reyonunda bir adam beni izleyerek ulu orta mastürbasyon yapıyor ve bu olay umursanmıyor. İlla tecavüze uğramam veya öldürülmem mi gerekiyor?"

mecidiyeköy taciz mağazanın ortasında masturbasyon yaptı istanbul