Genç Kızları Takip Eden Şahısları Uyaran Engin Taş Boynundan Bıçaklanarak Öldürüldü

TAKİP ET

2 genç kız, 2 kişinin kendilerini takip ettiğini söyleyerek pastanede çalışan Engin Taş'tan yardım istedi.

Afyonkarahisar'da bir pastanede çalışan Engin Taş, dün akşam saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle kavgaya dönüşen olayda Taş, boynundan bıçaklanarak yaralandı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Emniyet güçleri, S.Ç. (19) ve yeğeni V.Ç.'yi (16) olaydan birkaç saat sonra gerçekleştirdiği başarılı operasyon ile yakalayarak gözaltına aldı. 

Genç Kızların Taciz Edilmesini Önlemek İstedi

Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası, Engin Taş'ın çalıştığı pastaneye gelen iki genç kızın kendisinden "Ağabey 2 kişi bizi gezmeye gittiğimiz alışveriş merkezinden bu yana takip ediyor. Bize yardım eder misin?" diyerek yardım istediği, bunun üzerine de Taş'ın kızların gösterdiği S.Ç. ve V.Ç.'yi uyardığı öğrenildi.

Daha sonra Taş ile şahıslar arasında tartışma çıktığı ve Serkan Ç.'nin yanındaki bıçakla Erkan Taş'ı boynundan bıçakladığı belirtildi.

İki genç kıza yardım etmek isterken hayatını kaybeden Erkan Taş, düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi. 36 yaşında yaşamını yitiren Taş'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
 

engin taş genç kızlar taciz tacizi engellemek isterken öldürüldü