Şehir Eşkıyaları Okul Basıp Müdürü Darp Etmiş, 'Biz Aşiretiz' Diyerek Ölümle Tehdit Etmişti: TamgaTürk Olayın Görgü Tanıklarına Ulaştı

TAKİP ET

Büyükçekmece'de bir okulun müdürü olan Erdinç Gökçe, uyardığı öğrencinin ailesi tarafından darp edildi.

Büyükçekmece'de bir okulun müdürü olan Erdinç Gökçe, deprem tatbikatı sırasında uyardığı bir öğrencinin ailesi tarafından darp edilmişti. Okulu basıp müdürü darp eden saldırganlar aşiret olduklarını söyleyerek ölüm tehditleri savurmuştu.

Büyükçekmece'de Öğrenciyi Uyaran Müdür Darp Edildi: Biz Aşiretiz' Diye Bağırarak Ölümle Tehdit Ettiler, Gözaltına Alınan Müdür Aleyhine Haber Yapıldı

Okulun müdürü olan Erdinç Gökçe, deprem tatbikatı konusunda öğrencilerinden birini uyardı. Müdürün uyardığı öğrenci ise ailesini arayarak "müdürün kendisini darp ettiğini" söyledi. 

TamgaTürk'e konuşan görgü tanıklarının aktarımına göre okul müdürünün odasına giren veli "Müdür sen misin?" diye sordu. "Evet" cevabını alınca, koltuğunda oturan müdür Gökçe'nin başına cam sürahi ile vurdu. Beklenmedik bu saldırıyla sendeleyen müdürün kafasına bu defa porselen bardakla ikinci kez vurarak saldırdı. Ardından aralarında arbede başladı.

Olaya şahit olan velilerin yardım çağırmaları ile odaya gelen erkek öğretmenler, aralarına girerek kavgayı ayırdı. Arbede sonrasında müdürün başından ve parmağından yaralandığı, saldırgan velinin ise gözünün ve cam kırıklarından dolayı parmaklarının yaralandığı görüldü. Veli, müdür odasından okul dışına çıkarılırken yakınları okul içine girdi. Yine öğretmenler ve polis tarafından dışarı çıkarılan kalabalıktan birileri "Aşiret olduklarını, bunun devamının geleceğini" söyledi ve müdürü ölümle tehdit ettiler. Hatta aktarılana göre tehdit edenler arasında resmi üniformalı belediye zabıtası bile vardı.

Ancak basına yansıyan ilk haberlerde müdür Erdinç Gökçe'nin öğrencileri darp ettiği ve daha sonra okula gelen velileri de aynı şekilde darp ettiği iddia edilmişti. Erdinç Gökçe de savcılık tarafından gözaltına alınmıştı. 

Olayla ilgili ortaya çıkan görüntülerde, Hakan Utanç'ın oğlu ile birlikte okula geldiği ve doğrudan müdür odasına gittikleri görülüyor. Görüntülerde ayrıca öğretmenler ve öğrencilerin panik halinde koşuşturdukları da görülüyor.

TamgaTürk, olayın aslına ulaşarak olayın ilk yansıdığı şekilde  olmadığını ortaya çıkarmıştı. 

TamgaTürk Olayın Aslını Ortaya Çıkarmıştı: Müdürün Darp Edildiği Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı

erdinç gökçe büyükçekmece okul müdürü istanbul