Getir, Paris ve Berlin'de de Faaliyete Başladı

TAKİP ET

Avrupa pazarına hızlı bir giriş yapan Getir, Paris ve Berlin'de de hizmet vermeye başladı.

Türkiye'nin ardından Avrupa pazarına hızlı bir giriş yapan Getir, Londra ve Amsterdam'dan sonra Paris ve Berlin'de de hizmet vermeye başladı.

2015 yılında dünyada ilk sayılabilecek şekilde Türkiye'de hizmete başlayan ve ortalama 10-15 dakikada market ürünlerini kullanıcılara ulaştıran Getir, 16 Haziran'da Almanya'nın başkenti Berlin'de ve 21 Haziran'da Fransa'nın başkenti Paris'te faaliyetlerine başlayarak hizmet verdiği ülke sayısını 5'e yükseltti.

İlk zamanlardan itibaren amaçlarının yurt dışında Getir adıyla faaliyet göstermek olduğunu dile getiren Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek "6 ay gibi kısa sürede 4 önemli Avrupa ülkesinde faaliyete başladık. Giriş yaptığımız ülkelerde, sahip olduğumuz bilgi birikimi ve teknolojik alt yapımızla operasyonumuzu hızla büyütebilme kabiliyetine sahibiz. Çok kısa zamanda Berlinlileri ve Parislileri Getir rahatlığı ile tanıştıracağımıza ve sokakları Getir moru ile renklendireceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

getir berlin paris fransa almanya faaliyete başladı geçti hizmet vermeye başladı market ürünleri uygulama londra amsterdam ardından 5 ülke türkiye