Getir, Premier Lig Ekibi Tottenham'a Sponsor Oldu

TAKİP ET

Getir, Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bu yıl İngiltere'de de hizmet vermeye başlayan Türk şirketi Getir, Premier Lig ekiplerin Tottenham Hotspur ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşmayla birlikte Getir, Tottenham'ın üç yıl boyunca 'Global Sponsoru' olacak.

Anlaşma, Getir'in İngiltere'deki ilk sponsorluk anlaşması olma özelliğini taşırken, Getir Birleşik Krallık Genel Müdürü Turancan Salur, "Market teslimatı süresini dakikalara indirgeyerek dünyada bir ilki gerçekleştirdik. Sahada olduğu gibi bizim için de her saniyenin önemi büyük. Bu doğrultuda, son teknoloji bir hizmet sunmaya ve taraftarlar için benzersiz deneyimler yaratmaya odaklanıyoruz” şeklinde konuştu.

Tottenham Hotspur Ticari Genel Müdür Yardımcısı Todd Kline ise ilerleyen yıllarda da Getir ile çalışmayı devam ettirmeyi hedeflediklerini belirterek “Getir ile yeni ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz ve Birleşik Krallık ve Avrupa’da yakaladıkları hızlı büyümelerinde yanlarında olmak için heyecanlıyız. Önümüzdeki yıllarda Getir ekibiyle yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

getir sponsor sponsorluk tottenham hotspur anlaşma imzaladı üç yıllık global sponsor premier lig türk şirket