Giresun'da Öldürülen 7 Yaşındaki İkranur'un Katili 14 Yaşındaki Amcası Çıktı

TAKİP ET

Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra cesedi bulunan İkranur Tirsi'nin 14 yaşındaki amcası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Giresun'un Bulancak ilçesinde geçen yıl kaybolduktan 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin amcası S.T. (14) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.  Olaya ilişkin başlatılan soruşturmada küçük kızın dedesi, amcası, 3 halasının da yer aldığı 7 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerden İkranur'un amcası S.T. (14) ile halası A.T. (20) adliyeye sevk edilmişti. Küçük kızın halası A.T. (20)'nin de cinayete yardım ve yataklık yaptığı iddia ediliyor. 

Ne Olmuştu? 

Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyü Kıran Mahallesi'nde, evinin yakınındaki bahçede geçen yıl 27 Haziran günü saat 18.00 sıralarında, 6 yaşındaki kardeşi ve kuzeni ile oynayan, Nazlı- Serdar Tirsi çiftinin kızları İkranur, büyükbaş hayvanların yanına gitti. Küçük İkranur geri dönmeyince, kardeşi ve kuzeni ailesine haber verdi. Çevrede arama yapan Tirsi ailesi, kızlarını bulamayınca jandarmadan yardım istedi. Köye gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama çalışması başlattı. 370 hektar alanda yaklaşık 150 kişilik uzman ekibin iz takip ve kadavra köpekleri, dron ve termal kameralar ile aradığı İkranur, 3 gün sonra evlerinden 7 kilometre uzaklıktaki Salman mevkisi Adaköy Deresi´nde ölü bulundu.

İkranur Tirsi Giresun Bulancak cinayet kayıp amca hala