Göç İdaresi'nde 70 Milyonluk Vurgun Yapıp Dubai'ye Kaçan Memurun Dosyası Kapatıldı İddiası

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Göç İdaresi'nde 70 milyon liralık vurgun yapan bir memurun Dubai'ye yerleştiğini, olaya ilişkin dosyanın ise kapatılmak istendiğini açıkladı.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, dikkat çekici bir iddia ortaya attı.

Özdağ, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bir memurun 70 milyon lira vurgun yaparak Dubai'ye yerleştiğini açıkladı.

Özdağ'ın açıklamasına göre söz konusu memurun yaptığı vurgunun ardından Dubai'ye yerleşmesini takiben bir genel müdür kaymakamlık kadrosuna çekildi.

Zafer Partisi lideri Özdağ açıklamasında "Peki, dosyayı kapatmaya çalışan kim?" diye sordu.

Dosyayı Kapatmaya Çalışan Kim?

Son günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı tarafından sıklıklı hedef alınan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın açıklaması şu şekilde:

"Göç İdaresinde 70 milyon TL vurgun yapıp Dubai’ye yerleşen memurun dosyası kapatılmak isteniyor. Bir genel müdür bu olaydan sonra kaymakamlık kadrosuna çekilmiş. Vurgunu yapan memur Dubai’ye kaçarken genel müdür kaymakamlığa düşürülüyor. Peki, dosyayı kapatmaya çalışan kim?"

Ümit Özdağ ve Süleyman Soylu Telefonda Küfürleşti

 

göç idaresi göç idaresi genel müdürlüğü 70 milyon lira vurgun yapıp dubai kaçan memurun dosyası kapatıldı iddiası ümit özdağ içişleri bakanlığı sedat peker ismail çataklı süleyman soylu