Gökçek'in Basiretsiz Dediği AKP'li Mustafa Tuna'ya Mansur Yavaş'tan Büyük Jest

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçmiş dönemde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış olan AKP'li Mustafa Tuna'nın adını bir alt geçite verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendisinden önce beldiye başkanlığı yapmış olan AKP'li Mustafa Tuna'nın adını bir alt geçite verdi. Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kararlaştırılarak Aydınlıkevler semtindeki “Türk Telekom Alt Geçidi”nin ismi, “Mustafa Tuna Alt Geçidi” olarak değiştirildi. 

Karara, tüm partilerden 103 belediye meclisi üyesi olumlu oy verdi. Bir diğer eski Başkan Melih Gökçek’in, basiretsizlikle suçladığı Mustafa Tuna'nın adının geçite verilmesi kararı şu şekilde:

“Belediyemiz tarafından yapılan Türk Telekom Alt Geçidi isminin ‘Mustafa Tuna Alt Geçidi’ olarak değiştirilmesine ilişkin İsimlendirme Komisyonu Raporu oylanarak oylamaya katılan 103 üyenin oyuyla oybirliği ile kabul edildi.”

masur yavaş msutafa tuna melih gökçek akpli belediye başkanının adı geçite verildi akp İYİ parti belediye meclisi meclis kararı mansur yavaştan mustafa tunaya jest