Gökhan Zan Kimdir?

TAKİP ET

Gökhan Zan kimdir? Hangi takımlarda oynamıştır? Nerelidir, kaç yaşındadır, şu an ne yapmaktadır?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük bir yıkama meydan olan depremlerin ardından 48 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybederken, on binlerce vatandaşımız ise yaralandı. 

Depremeler sonrasında yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken eski milli futbolcu Gökhan Zan, tüm Türkiye'nin gündeminde. Peki, Gökhan Zan kimdir? Hangi takımlarda oynamıştır? Nerelidir, kaç yaşındadır, şu an ne yapmaktadır?

Gökhan Zan Kimdir?

Gökhan Zan 7 Eylül 1981 tarihinde Hatay'da dünyaya gelmiştir. Zan, profesyonel fulbolculuk kariyerine 1999 yılında Hatayspor'da başlamıştır. Hatayspor formasıyla oynadığı 13 lig maçında sahaya çıkan Zan, bu maçlarda 2 de gol kaydetti. Bu başarısının ardından 2000 yılında Çanakkale Darnanelspor'un yolunu tuttu. Dardanelspor'la ligde 80 kez forma giyip; 10 kez fileleri havalandırdı.

Gökhan Zan'ın Beşiktaş Yılları ve Milli Takım'daki Başarısı

Gökhan Zan, geçirdiği başarılı ve istikrarlı yılların ardından 2003-04 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu. 2004-2005 sezonunda Gaziantepspor'a kiralanan oyuncu, Beşiktaş'ta 76 lig maçında forma giyip 4 gol attı. 

Gökhan Zan, 2007-2008 sezonunda da sakatlıklar geçiren oyuncu kariyerinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti. Şampiyonlar ligi'nde 4 maçta forma giyen Stoper oyuncusu birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmeyi başardı.

Gökhan Zan'ın Galatasaray Yılları

2009-2010 sezonunda ise Beşiktaş ile kontratı biten başarılı savunmacı Galatasaray'a imza attı.

2012-13 sezonu başında ise Cris'in takıma dahil olmasıyla başta Bursaspor olmak üzere adı birçok kulüple anılan Zan, Galatasaray'da kaldı.

Gökhan Zan 2015 yılında ise profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırdı. 

Gökhan Zanın Galatasaray Yılları Gökhan Zanın Beşiktaş Yılları Gökhan Zan Milli Takım Kahramanmaraş Depremleri Hatay Antakya Enkaz