Google Translate Sayesinde Evliliğini Sürdüren Erkek Şimdi Boşanmanın Yollarını Arıyor

TAKİP ET

Ahmet Kara, Google Translate sayesinde tanışıp evlendiği Endonezyalı Nel Mawati'nin ülkesine dönmesiyle yıkıldı. Resmi nikahlı olduğu için bir başkasıyla da evlenemeyen Kara, eşinden boşanmaya çalışıyor.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan Ahmet Kara (44), internet üzerinden Endonezyalı Nel Mawati (39) ile tanıştı. Birbirlerinin konuştuğu dili anlamayan ikili, Google Translate aracılığıyla iletişim kurabildi. Bu şekilde aylarca konuşan çift, sonunda evlendi. Ancak Mawati, 4 ay süren evliliğin ardından hiçbir açıklama yapmadan ülkesine döndü. Eşinin neden ülkesine döndüğüne anlam veremeyen Kara, şu an resmi nikahlı olduğu için başkasıyla evlenemediğinden dert yakındı. Eşinden boşanmanın yollarını arayan Kara, "Resmi nikahlı göründüğüm için ikinci bir evlilik yapamıyorum. Çaresiz kaldım, ne yapacağımı bilmiyorum'' dedi.

''Nişanlım Var, Evlenemiyorum''

Şu an bir başkasıyla nişanlı olduğunu ancak resmi nikahı olduğu için evlenemediğini dile getiren Kara, ''Eşimi havalimanına kadar götürdüm. Gittikten sonra bir süre sosyal medya üzerinden konuştuk, beni istemediğini söyledi. Daha sonra beni sosyal medya hesaplardan engellemiş. 2019 yılının Eylül ayından bu yana ona hiçbir şekilde ulaşamadım. Ancak onu sevmiştim. Neden böyle yaptı, anlamadım. Hayal kırıklığı yaşadım. Hala çektiğim kredinin taksitlerini ödüyorum. Boşanmak istiyorum, o da olmuyor. Savcılığa ve aile mahkemesine dilekçe verdim, sonuç alamadım. Hatta şu an bir nişanlım var, onunla evlenmek istiyorum. Ancak resmi nikahlı göründüğüm için ikinci bir evlilik yapamıyorum. Çaresiz kaldım, ne yapacağımı bilmiyorum" şeklinde konuştu.

 

denizli pamukkale ahmet kara nel mawati endonezya google translate