Görevden Alınan Melih Bulu, Profiline 'Rektör' Yazan Boğaziçililerin Eylemine Katıldı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bir imzasıyla görevden alınan 'kayyum rektör' Melih Bulu, Twitter hesabındaki 'Rektör' ifadesini hala kaldırmadı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bir imzasıyla Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne getirilen Melih Bulu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bir imzasıyla görevden alınmıştı.

Görevden alınmasından kendisinin dahi haberi olmayan Bulu sosyal medya paylaşımında, "Hakkımda şu an Twitter gündeminde olan konuya cevabım yine eskiden çıkan asılsız haberle aynıdır; 'Peki bundan şeyin haberi var mı? Mesela benim' Oyuna gelmeyin çocuklar, uyuyun" ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu ise ipin ucunu iyice kaçırarak Melih Bulu'nun görevden alınmasını "darbe" olarak nitelemiş ve "Tayyip Erdoğan bunun hesabını sorar. Ömrümüz varsa göreceğiz. Onların yanına bırakmaz ama şu an işte bir darbe girişimi daha budur" demişti.

Görevden alınan "kayyum rektör" Melih Bulu'nun Twitter hesabının biyografi kısmındaki "Rektör, Boğaziçi Üniversitesi" ifadesini hala kaldırmadığı öğrenildi.

Bulu'nun, tayini sonrasında birçok Boğaziçi Üniversitesi öğrencisinin kendi profillerine "Rektör, Boğaziçi Üniversitesi" yazarak yaptığı eyleme katılıp katılmadığı tartışılıyor.

Görevden Alınan Melih Bulu Profiline 'Rektör' Yazan BOUN Öğrencilerinin Eylemine Katıldı