Görevden Alınan Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı ve Özdağ Arasında Tartışma: Özdağ, 'Netflix'i Öneririm, Görüntü İyi' Dedi

TAKİP ET

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık görevden alındı.

Zafer Partisinden yapılan açıklamada Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık’ın görevden alındığı, gerçekleştirilecek kongreye kadar göreve Ersin Özyılmaz’ın atandığı bilgisine yer verildi.

Enkocaeli'nin haberine göre, görevden alınan Vedat Çalık, Zafer Partisi Basın Grubuna, "10 yıllık sabıkası bulunan Ersin Eryılmaz'ı geçici il başkanı olarak atayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a tokat... Vedat Çalık'tan Ümit Özdağ'a gerekli açıklamaları bir basın açıklaması ile paylaşacağım" diye yazdı.

Öte yandan Vedat Çalık'ın Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın cep telefonuna WhatsApp'tan yazdığı mesajlar da ortaya çıktı.

Çalık'ın Özdağ'a, "Uçkurundan teslim alınmış bir genel başkansın. Yazıklar olsun sana" diye yazdığı görüldü. 


Özdağ Neden Görevden Aldığını Açıkladı


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Vedat Çalık'ın sözleri üzerine konuyla ilgili kişisel Twitter adresinden yaptığı açıklamada, Vedat Çalık’ı neden görevden aldığını açıkladı:

“CHP’li İzmit Bld’sini haklı haksız eleştirdiği, AKP’li Kocaeli Bld’den ise ihale aldığı için görevden aldığım, görevden alınmamak için yalan söyleyen eski il başkanı görevden alınma belgesi üzerine hakaret etmiş. Öyle ise neden partidesin demezler mi? Netflixi öneririm, görüntü iyi.”

 

 

ümit özdağ zafer partisi vedat çalık