Gözaltına Alınan 'Süperstar'ın Develerine El Konuldu

TAKİP ET

Muğla'nın Bodrum 'Süperstar' lakaplı Alev Y.'nin banka hesapları bloke edildi.

Bodrum’da Alev Y. adlı bir kadın emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firmasıyla birçok kişiden para toplayıp, kiraladıkları evlerden kar payı vereceği yalanını söyledi.


800 Kişiden 80 Milyon Lira Topladılar


İddiaya göre, satışlardan yüzde 35 civarı kar elde eden firma; bir süre düzenli olarak ödeme yaptı.

Firma daha sonra ödeme yapmamaya başladı. Ödemesini alamayan şahıslar polise gidip şikayetçi oldu.

50 kişinin şikayetçi olduğu olayla ilgili başlatılan olayda mağdurlar, firmanın 800 kişiden 80 milyon lira topladığını iddia etti.


Gözaltına Alındılar


Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri operasyon düzenledi.

Operasyonada firma sahibi Alev Y., babası Sinan Y., annesi Mesude Y., arkadaşı Gökhan G. ve Cahit G., gözaltına alındı. Daha önce mağdur olduğu iddiasıyla gazetecilere açıklama yapan firmanın eski çalışanı Deniz Y. de sabah saatlerinde gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi.


Develere El Konuldu


Gözaltına alınan ve ‘Süperstar’ lakaplı olduğu öğrenilen Alev Y.’nin banka hesapları bloke edildi, gayrimenkul ve araçlarına şerh koyuldu. Alev Y.’nin suçtan elde ettiği gelirle 2 milyon liraya satın aldığı ileri sürülen 3 devesine de el konuldu.

alev y. bodrum dolandırıcılık gözaltı deve deveye el konuldu süperstar