Gözaltına Alınan Ümitcan Uygun Adliyeye Sevk Edildi

TAKİP ET

Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü sebebiyle gözaltına alınıp bırakılan Ümitcan Uygun, uyuşturucu kullanmak ve kullanımını özendirmek suçundan gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Ankara'da Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olan ancak gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Ümitcan uygun, dün uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun'un, iki kadınla birlikte uyuşturucu madde kullandığına ilişkin görüntülerinin sosyal medyada yer aldığı tespit edildi. Bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Ayrıca, Ümitcan Uygun'un kaçmasına yardımcı olduğu iddiasıyla babası Durak Uygun da gözaltına alındı. Ümitcan Uygun hakkında, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek" suçundan işlem yapıldı.

Durak Uygun ve T.K. emniyette ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ümitcan Uygun ise buradaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Elleri kelepçeli olarak polisler eşliğinde emniyetten çıkarılan Ümitcan Uygun adliyeye götürüldü.

aleyna çakır katledildi intihar etti intihar süsü katil zanlısı ümitcan uygun tiktok fenomeni canlı yayın ankara keçiören tahliye edildi sebest bırakıldı tahliye edildi ifade verdi savcılık adliyeye sevk edildi