Grup Başkanvekili Türkkan İYİ Parti'deki Krizi Değerlendirdi: Ben Koray Aydın'a Karşı Değilim

TAKİP ET

İYİ Partili Türkkan, gazetecilerin parti içindeki tartışmalara ilişkin sorusu üzerine "Bu tepki biz demokratız diyorlar tepkisi, arkadaşlarımız birilerini istemeyebilir, birileri de onları istemeyebilir bunu sorgulamak doğru değil. Genel Başkanımız bu konuda arkadaşlarımızı dinliyor" yanıtını verdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TBMM'de bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın toplantısının ardından gazetecilerin 2. Olağan Kurultay'dan bu yana süren parti içindeki krize dair sorusunu da yanıtlayan Türkkan, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Akşener tüm vekillerle tek tek görüşüyor, benimle de görüştü, ben Koray Aydın’a karşı değilim. Biz demokrasi mücadelesi vermiş bir ekibiz. Bu tepki biz demokratız diyorlar tepkisi, arkadaşlarımız birilerini istemeyebilir, birileri de onları istemeyebilir bunu sorgulamak doğru değil. Genel Başkanımız bu konuda arkadaşlarımızı dinliyor. İYİ Parti’nin yükselmesinden rahatsız olanların bunu gündemde tutmasını da anlayışla karşılıyoruz. Hiç kimse İYİ Parti’den herhangi bir sıkıntı beklemesin. Genel Başkanımız bugün Giresun’da daha sonra Yozgat’a gidecek vatandaşın dertlerini dinlemeye devam edecek."

lütfü türkkan iyi parti koray aydın parti içi muhalefet meral akşener