Grup Toplantısında Çağrı Yapmıştı: Kemal Kılıçdaroğlu 22'de 'Skandalı' Açıklayacak

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 22.00'da birtakım belgeler açıklayacağını duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Akşam 10’da bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" demiş, elinde belgeler olduğunu belirterek saat 22.00'ı işaret etmişti.

Kılıçdaroğlu: Akşam 10'da Bir Kaçış Planının Anatomisini İfşa Edeceğim


Resmi Twitter hesabından grup toplantısından söz konusu kesiti paylaşan Kılıçdaroğlu, "Saat 22.00’de hepinizi bekliyorum" dedi. "Suça bulaşmış bürokrat beni iyi dinle kardeşim. Toplu bir kaçış planı yürürlükte. Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan vakıf süsü verdiği Türkiye merkezli paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Bunların başında da Erdoğan’ın aile bireyleri geliyor.

Taşınan kara paralarla yurt dışında kurdukları bu paravan kurum üzerinden o yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkartmak istiyorlar. Bu birkaç yüz kişi ile sınırlı. Yani 'Ey Pensilvanya' ile bağıranlar şimdi kendi Pensilvanya’larını oluşturma telaşındalar. Şunu çok iyi bilmen gerekiyor suça bulaşmış bürokrat.

Bu birkaç yüz kişilik kurtarma operasyonunda sen asla yoksun. O uçağın kapısı sana hiç açık olmayacak. Ben en iyisi bu akşam saat 22.00’de bu skandalı açıklayayım. Sen de beni dinle. Akşam 10’da bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim. Milletimi de bekliyorum. Onlar da Türkiye'de paralel öğrenci vakıflarının niçin kurulduğunu öğrenecek ve anlayacaklar. Erdoğan, sakın reddetmeye kalkma, bütün gerçekleri biliyoruz, bütün belgeler elimizde."

grup toplantısı çağrı yapmıştı kemal kılıçdaroğlu 22