GTA İstanbul: Afrika Uyruklu İki Grup Taksim'de Kavga Etti

TAKİP ET

Beyoğlu Taksim'de yabancı uyruklu iki grup arasında çıkan kavga, kameralara yansıdı. Kavganın nedeni henüz belirlenemezken, tarafların birbirlerine tekme ve yumrukla saldırdığı görüldü.

Beyoğlu Taksim’de yabancı uyruklu iki grup arasında çıkan kavga, kameralara yansıdı. Kavganın nedeni henüz belirlenemezken, tarafların birbirlerine tekme ve yumrukla saldırdığı görüldü.

Olay, Taksim Meydanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu iki grup arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavgada taraflar birbirlerine acımasızca vurdu. Bazı kişilerin yerde yatarken bile tekme yediği anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Kavgada yaralanan olup olmadığı ise öğrenilemedi.

Kavga sırasında tarafların zaman zaman yoruldukları ve dinlendikleri de dikkat çekti. Dinlenmenin ardından tekrar kavgaya başlayan gruplar, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Edinilen bilgiye göre, kavga edenlerin birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

(İHA)

taksim kavga zenci afrika uyruklu yabancı uyruklu