Gül Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Gül sabunu vücut ve cilt sağlığı için oldukça faydalı olup natürel, fresh, hoş kokusuyla dikkat çeken, kozmetik alanında oldukça yoğun ilgi gören özel bakım ürünüdür.

Gül sabunu vücut ve cilt sağlığı için oldukça faydalı olup natürel, fresh, hoş kokusuyla dikkat çeken, kozmetik alanında oldukça yoğun ilgi gören özel bakım ürünüdür.  Yüzde 100 doğal gülden üretilmiş olup içeriğinde katkı maddesi bulundurmaz. Faydaları saymakla bitmeyen özel üretim gül sabunu gençleştirici özellik iksiri sayesinde kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görür.7'den 70'e herkese hitap eden tüm cilt yapıları için ideal olan, nemlendirici, özel bakım etkisiyle dikkat çeken gül sabunu cilt hücrelerinizi yenileyerek derinlemesine besler.

Gül Sabununun Faydaları Nelerdir?

Gül sabununun faydaları doğal, özel bakım ürününün vücut ve cilt sağlığı üzerindeki faydalı etkileri ile dikkat çeker. Gül sabununun faydalarından bazıları şunlardır: 

Düzenli, periyodik olarak kullandığınız takdirde cildinizi sıkılaştırarak oldukça estetik, genç ve canlı görünmenize yardım eder. 

Ciltte fazla dan oluşan sebumu ortadan kaldırır.

Cilde canlılık ve ışıltı kazandırarak ferahlatır. 

Makyaj sonrası cildinizi temizleyerek rahatlatan, nefes almasını sağlayan yüksek etkili bir üründür. 

Kuru ciltler için ideal olup cildin aşırı kurumasını engelleyerek pamuksu, yumuşak, hoş ve parlak bir görünüm kazandırır. 

Yağlı ciltlerde genişleyen gözenekleri sıkılaştırarak daha genç, bakımlı,  estetik görünmenizi sağlar. 

Cildi tahriş etmeden kırışıklık oluşumunu engelleyerek cilt hücrelerini besleyerek canlandırır.

Gül Sabunu Ne İşe Yarar?

Gül sabununu kullananlar ürünün cildi kurutmadan yoğun şekilde nemlendirdiğini, cildi nefes aldırarak çeşitli kaşıntı, mantar, sedef, egzama, yara gibi pek çok cilt problemlerinden kurtulduğunu fark eder. Yoğun nemlendirici özelliği ile dikkat çeken orijinal özel üretim gül sabunu, kuru cildi besleyerek nemlendirir, canlılık kazandırır. Yağlı ciltlerde de iyileştirme sağlayan ürün antibakteriyel yapı özelliği sayesinde mantar, dermatit, sedef gibi pek çok cilt rahatsızlıklarından korumanıza yardım eder. Ciltte genel iltihap oluşumunu önleyen özel üretim sabun yüksek A ve E vitamini içerir. Kolajen üretiminde önemli rol oynayan retinol içeriği ile cildinizi gençleştirerek erken yaşlanmayı önler. Antiaging etkisi yaşlanma karşıtı özel formülü ile cilt hücrelerini tazeleyerek gençleştirir.  

Gül Sabunu Nasıl Kullanılır?

Gül sabununun kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Suyla iyice köpürttükten sonra en az 2 ya da 3 dakika bekledikten sonra uygulama bölgesini bol duru su ile temizlemeniz tavsiye edilir. Cildi koruyan,   göz çevresindeki ince çizgileri ortadan kaldıran özel bakım sabunu ciltte oluşan çatlakları ortadan kaldırır. Yukarıda belirtilen doğru, hassas yıkama aşamasından sonra ciltte meydana gelen tüm kızarıklık, tahriş, şişlik ve pek çok cilt rahatsızlığınızın kısa sürede ortadan kalktığını görürsünüz.

Gül Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Gül sabununun gün içinde kullanımı ikidir. Vücut, yüz ve cilt bölgesine özenli şekilde masaj yaparak bol duru su ile durulanması önerilir. Anti bakteriyel özelliği yağ ve kirleri kısa sürede ortadan kaldırarak cilt dokusunu derinlemesine besler. Hijyen güvenliği sunan özel ürün ciltteki yağ dengesini koruyarak yağ bezlerini küçültüp yok eder. Tırnak çatlamasına da iyi gelen gül sabunu tırnak, cilt ve saç sağlığını koruduğu, cilt hastalıklarını etkin şekilde tedavi ettiği için uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Gül Sabununun Zararları Nelerdir?

Gül sabununun zararları ürünün doğru, kaliteli ve özenli şekilde kullanılması halinde yoktur. Tüm cilt tipleri için ideal olan kullanıcıların cilt sağlığını koruyan özel bakım ürünü cildi nemlendirerek güneş ışınlarından korur. Güzel, hoş kokusu sayesinde günümüzde sıklıkla tercih edilir. Tırnağı kıvrılan, tırnak sararması sorunu yaşayan pek çok kullanıcının iyileştirilmesinde, gül hastalığı tedavisinde de kullanılır. Freş, hoş kokusu ruha iyi gelir.

Gül Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Gül sabununu satış fiyatı 10 TL ile 170TL arasındadır. Fiyatı sabunun tekli ile çoklu ürün ambalajına, miktarına, marka kalitesine ve içeriğinde kullanılan bitki özü çeşitliliğine göre farklılık gösterir. Bütçenize uygun rahatlıkla satın alabileceğiniz doğal sabun, içeriğinde kimyasal barındırmayan, vücut ve cilt bütünlüğünüzü koruyan, süt proteinli, gül özlü banyo bakım ürünüdür

gül sabunu gül sabununun faydaları gül sabunu ne işe yarar gül sabunu nasıl kullanılır