Gülay Mübarek'in Ceza Almayan Tacizcisi Adana Kozan'da Tuğba Keleş'i Öldürdü

TAKİP ET

Adana Kozan'da Tuğba Keleş'i sürekli tehdit ve taciz eden Erdoğan Küpeli adlı şahıs, kasiyer kadını çalıştığı markette öldürüp intihar etti.

Kadın cinayetleri sürüyor. Erdoğan Küpeli adlı şahıs, 2016 yılında Hatay'da yaşayan 29 yaşındaki Gülay Mübarek’i sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Sözleşmeli olarak yaptığı öğretmenlikten atılan Küpeli, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Taciz ve tehdit suçlarından ceza almayan Küpeli, sosyal medya hesabından Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı için tutuklanarak, Kozan Cezaevi'nde yatmıştı.

Erdoğan Küpeli, Tuğba Keleş’in 20 gün önce tehdit, takip ve taciz edildiği için şikayetçi olmasıyla yeniden gündeme geldi. Tuğba Keleş, Erdoğan Küpeli tarafından yolu kesilerek kaçırılmaya çalışıldığını, ağabeyi Muhammed Keleş tarafından kurtarıldığını vurgulamıştı.

Muhammed Keleş kardeşini kaçırmaya çalışan Erdoğan Küpeli'den kardeşi ile birlikte şikayetçi olurken, Küpeli savcılık tarafından yine serbest kaldı. Dün Tuğba Keleş'in çalıştığı markete müşteri gibi giren zanlı, eşinden ayrılmış iki yaşında bebeği olan kasiyer kadını silahla vurdu. Daha sonra market içerisinde aynı silahla intihar eden 46 yaşındaki Küpeli kaldırıldığı hastanede öldü.

tuğba keleş gülay mübarek adana kozan erdoğan küpeli ailenin feryatları yürekleri dağladı kadın cinayetleri kadına şiddet yine kadın cinayeti kasiyer kadını öldürüp intihar etti cumhurbaşkanına hakaret tacizci erdo